Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 22/12/17 in all areas

 1. 2 likes
  Drago mi je da ste otvorili i ovaj način upoznavanja ljudi. Ja sam Slavica, trenutno sam na programu lečenja prirodnim putem, imam kancer dojke i metstazu na plućnoj maramici. Jako sam zadovoljna što se nisam operisala i što sam saznala da postoje I doktori koji promovišu zdrav način života i lečenje prirodnim putem. Mom doktoru onkologu sam rekla da ne želim ni hemioterapiju niti zračenje i da ću se lečiti prirodnom medicinom. Na ovoj terapiji sam od 24. juna 2015. Moji rezultati krvi od pre nekoliko dana su odlični, u okviru referentnih vrednosti. Nije sve tako crno kad saznate da imate rak, samo treba da znate da ne morate na hemioterapiju i zračenje. jer to vam ne garantuje izlečenje, već samo trovanje organizma. Ako ima zainteresovanih, volela bih da se jave, da napišu svoje iskustvo, da damo pozitivan primer da može i drugačije lečenje i izlečenje.
 2. 1 like
  Vi danas imate i tvrdnje da čovek može da živi i gledanjem u Sunce, bez da se hrani. Ali naravno ne trebamo prihvatati sve što čujemo ili pročitamo, jako je važno da sve informacije proveravamo, da ne bi smo došli u situaciju da zbog pogrešne informacije ugrozimo svoje zdravlje ili lošim savetom zdravlje drugog čoveka što je još strašnije. Što se tiče ishrane savet je vrlo prost, što je obrok jednostavniji to je bolji. Obrok treba da sadrži voće ili povrće, oraščaste plodove i žitarice i kraj diskusije, onaj ko želi da izmišlja toplu vodu neka mu je sa srećom, čovek ne treba da živi radi hrane već treba da se hrani da bi živeo i radio neke korisne stvari u životu.
 3. 1 like
  Ovo je jako važno iskustvo. Važno je iz najmanje tri razloga: 1. Vidimo da čim promenimo ishranu i pojačamo fizičku aktivnost da već postižemo rezultate u lečenju dijabetesa tipa 2. 2. Čovek ne mora da uzima lekove niti su mu oni potrebni. 3. Lekari će se uvek truditi da vam daju lekove pa čak i ako ste sasvim zdravi, oni nisu zadovoljni vašim rezultatima, oni se ne raduju vašim uspesima, oni ne tuguju zato što ste vi bolesni oni samo razmišljaju kako će im se dodeliti procenat ako vam pripišu još koji lek, pa će tako moći da vrate kredit ili pošalju dete na ekskurziju. Mislimo da je situacija vrlo jednostavna, potrebno je samo malo razmisliti. Ako ste prvog puta izbacili lek, zašto bi vam on sada trebao kada uopšte i nemate visok šećer. To da se pankreas preopteretio nije medicina već energetika, može da dođe do preopterećenja u nekoj elekrani ali da se pankreas preoptereti zato što normalno radi to ne može da se desi. E sada ako želiš da pomogneš svojoj doktorici da isplati kredit ovog meseca onda bi bilo dobro da uzimaš te lekove. Ali s obzirom da ti lekovi između ostalog uništavaju rad pankreasa i pripremaju teren za dolazak insulina onda ne bi valjalo samo da ih piješ.
 4. 1 like
  Veliki pozdrav i vama, forum nam nije bio aktivan do sada pa jeste da ste malo morali da čekate na odgovor ali ćemo ga mi svakako dati. DORUČAK: Sastojci: – 3 banane – 2 kivija – 2 narandže – 3 supene kašike ječma – 3 supene kašike ovsa – 2 supene kašike mlevenog lanenog semena – 2 kašike kokosovog brašna – 3 supene kašike sirovog mlevenog suncokreta – 3 supene kašike sirovog mlevenog badema – 3 supene kašike mlevenog oraha – 1 supena kašika suvog grožđa – 1 supena kašika sirovog mlevenog susama Priprema: Ječam i ovas isprati u tri vode, a nakon toga sastojke staviti u posudu sa vodom da odstoji preko noći. Ujutru isprati žitarice u tri vode i procediti. Voće iseči na kockice, staviti u posudu, dodati sve sastojke i pomešati. Napomena: – Količine navedene u receptu nisu striktne. – Poželjno je praviti pauze između obroka 5 sati. RUČAK: Sastojci: – 2 šolje zelene salate – 2 šolje spanaća – 2 supene kašike indijskog oraha – 1 šargarepa – 3 supene kašike iseckanog oraha – 1/2 šake peršuna – 2 supene kašike sirovog suncokreta – 3 supene kašike ječma – 1 avokado – 1 paradajz – 1 praziluk – 2 supene kašike maslinovog ulja – 1/2 čajne kašičice morske soli – 1 isceđen limun Priprema: Ječam potopiti u vodi i ostaviti preko noći da nabubri. Sve sastojke oprati, iseckati, izrendati i pomešati. VEČERA: Sastojci: – 1 šolja ananasa – 1 šolja jagoda – 3 jabuke – 2 narandže Priprema: Narandže iscediti, potom sve sastojke staviti u blender i blendati jedan minut (u zavisnosti od jačine blendera). * Moramo da naglasimo da primere koje smo vam dali predstavljaju primere obroka upravo onakve kakve ih mi koristimo.