jabuka

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Da li je medijacija dobra za coveka, ili je ne treba raditi, jer bi na primer mogla da izazove duhovne probleme?
  2. Tedimendi izvini sto se mesam. Vidim da je situacija bas kriticna, zovi bolje doktora na telefon 064/37-088-19, ovako preko foruma nemate mnogo vremena, a njemu je sad svaki sekund bitan. Ako moj komentar nije na mestu, neka ga izbrisu administratori.
  3. Doktore hvala na odgovru. U medjuvremenu su mi stigli rezultati brisa grla i nosa. Pronadjeno mi je u grlu Streptococus B haemolyticus gr, C, F i G. Dali su mi da pijem neke tablete, ne pada mi na pamet ni da ih pipnem:d Kako doktore da se resim ove bakterije? Hvala.
  4. I da zaboravio sam. Postoji li nacin da sebe uspavam nekako da zaspim na vreme? Posto najranije sto zaspim je 1h posle ponoci, a cesto ostajem do 2h ili 3h posle ponoci. Ustanem rano ujutru i opet uvece zaspim posle ponoci. I to bih voleo da resim. Barem oko pola 11 ili 11 kad bih zaspao.
  5. Doktore izvadio sam nalaze i oni mi pokazuju sledece (prikazacu samo analizu onih parametre koji su mi losi, dobre necu jer lose moram leciti): Sedimentacija 9 (normalno <7) , Neutofillni Granulociti # 2 (normalno 2.10 - 6.50) , Eozinofilni granulociti # 0.600 ( 0.000 - 0.400) , Neutrofilni granulociti % 36,7 ( 44 - 72 ) , Eozofilni granulociti % 10 ( 0,0 - 7,0 ) , MPV 11,70 (6,80 -10,0) , Distribucija trombocita 17,4 (12,0 -16,5), Urea 3,0 (3,2 - 7,4), ALT 62 (0,0 - 55), AST 40 (5 - 34). Doktorka opste prakse mi je rekla na osnovu ovoga da imam alergiju neku, sto i ima logike jer vec duzi vremenski period cim ustanem moram da izduvam nos, imam napade kaslja. I tako mi se desava u toku dana da duvam nos, napadi kaslja, udjem iz hladne u toplu ili iz tople u hladno prostoriju pa se desi da mi izazove kasalj i brisanje nosa, to vec traje mesecima. Rekla mi je i da je moguce da imam infekciju neku na jetri ili sta vec. Poslala me je na bris grla i bris nosa, rezultati mi stizu za 5,6 dana i poslala me na infekrivno, doktor mi samo pipao preko stomaka jetru i rekao da vadim nove nalaze krvi za 10 dana i to je to. Verovatno ce mi prepisati lekove neke, sto meni ne pada na pamet da pijem, i ovo sto sam isao na te preglede je cisto bilo da znam sta mi je, sta je uzrok ovakvih rezultata. Znam da me je to doveo nezdrav nacin zivota prethodne godine na fakultetu ( losa ishrana, slaba fizicka aktivnost, los san) Zamolio bih Vas ako mozete da mi kazete kako da resim ove probleme, ako mozete na osnovu ovoga sto sam Vam napisao i ovih rezultata da mi kazete kako da svoje zdravlje dovedem na normalnu, a samim tim i ove rezultate da vratim u granicu normale. Koje mi tinkture preporucujete da koristim? Izuzetno sam motivisan da to resim. Prvi korak sto sam odlucio je da od danas samo sirovu biljnu hranu jedem.