Slavica

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 1. Još jedno moje iskustvo sad sam već 4 puna meseca na terapiji koju ste mi preporučili: Bila sam kod specijaliste onkologa na kontrolnom pregledu, u izveštaju je napisao: ''Klinički postoji egzulceracija u lateralnom delu leve dojke za koju se IMA UTISAK DA JE MANJIH DIMENZIJA. '' Dok je vršio pregled, rekao je da mu se čini da pazušni limfni čvorovi nisu uvećani. A bili su dimenzije do 1 cm...na UZ pregledu od 28. jula 2015. Pitao je o terapiji koju koristim, rekao je da je on lekar klasične medicine i da ne može da mi preporuči prirodne lekove kao terapiju može samo ono što je u njihovom protokolu. Ali zato moje pravo je da odlučim kako ću se lečiti. Još je rekao da će možda i oni nešto od mene naučiti: Bila sam srećna na pregledu jer je ova terapija lečenja prirodnim putem pokazala da ima uspeha. Do izlečenja Zahvalna sam što sam pronašla prirodan način lečenja.
 2. Ja pijem takođe antbiotik tinkturu i nisam primetila nikakve simptome. Pijem već 4. mesec. Pritisak mi je isti nisam primetila neku razliku u pritisku.
 3. Poštovani, ako je kod muškarca problem kod mogućnosti začeća zbog smanjene pokretljivosti spermatozoida, a kod žene je sve u redu po lab. nalazima, kakav je vaš predlog za lečenje i mogućnost začeća. da ne mora par da ide na inseminaciju. Lekari klasične medicine su to predložili. To verovatno znači da će žena morati neke hormone da prima ili tako nešto. Hvala na odgovoru.
 4. Hvala na odgovoru. Da li biste objasnili šta znači oznaka 2 i 3 na Papa testu? Moja drugarica ide na operaciju zbog tog 3, jer su joj rekli da oznaka 3 je pretkacerozno..
 5. Drago mi je da ste otvorili i ovaj način upoznavanja ljudi. Ja sam Slavica, trenutno sam na programu lečenja prirodnim putem, imam kancer dojke i metstazu na plućnoj maramici. Jako sam zadovoljna što se nisam operisala i što sam saznala da postoje I doktori koji promovišu zdrav način života i lečenje prirodnim putem. Mom doktoru onkologu sam rekla da ne želim ni hemioterapiju niti zračenje i da ću se lečiti prirodnom medicinom. Na ovoj terapiji sam od 24. juna 2015. Moji rezultati krvi od pre nekoliko dana su odlični, u okviru referentnih vrednosti. Nije sve tako crno kad saznate da imate rak, samo treba da znate da ne morate na hemioterapiju i zračenje. jer to vam ne garantuje izlečenje, već samo trovanje organizma. Ako ima zainteresovanih, volela bih da se jave, da napišu svoje iskustvo, da damo pozitivan primer da može i drugačije lečenje i izlečenje.
 6. Iz ličnog iskustva: pošto se lečim sokovima i svežom hranom, kupila sam sokovnik Gorenje, jer mi je cena bila prihtvatljiva. Ono što je važno je to da budu jačine 750W. da bi mogli da cede sok od šatgarepe, cvekle ... Svi su oni i dobri i loši...kažu serviseri...
 7. Ako se dobro sećam u knjizi dr Šulca sam pročitala da se radi masaža i da se stavljaju tople obloge od ricinusovog ulja u slučaju mioma na materici i u slučaju cista...Ne znam da li sam dobro zapamtila..
 8. Pozdrav prijateljma! Moje dve drugarice imaju problema sa alergijom na ambroziju, u vreme cvetanja a to je sada, one ne mogu da gledaju na oči od suza, nos curi, kijanje...Jedna je nekada išla kod homeopate ali sada i to već nije dalo rezultat a ova druga je otišla kod lekara koji joj je dao neku injekciju i sada nema tih problema..kaže ne zna koja je injekcija u pitanju, Sada nema simtome alergija. Da li postoji prirodan način lečenja alergija te vrste? Kada se počinje ? Volela bih da mojim drugaricama.bude bolje. Hvala vam na savetu. Slavica
 9. Hvala vam što postojite, što nam omogućavate lečenje na prirodan način, bez uništavanja našeg organizma. Nisam se operisala i to je već dobro za mene. Ne moram da prolazim kroz sve strahote posle operacije, kao što su bolovi u ruci, oticanje ruke...moja drugarica prolazi kroz sve to...i strašno je... Od početka terapije smršala sam jedno 15 kg ali super izgledam i osećam se odlično. Drugarice mi kažu da ne znamo od čega boluješ mislili bi da nas lažeš jer dobro izgledaš.)) Ne razmišljam uopšte na temu šta ako ne...Radim, kuvam, spremam...kad se umorim prilegnem:) Uredno tinkture pijem, obloge stavljam 2-3 puta na dan: one od gline i obloge od ricinusovog ulja.... Ležem oko 22-22,30 najkasnije, ustajem oko 6:00. Odmorna, naspavana... bez bromazepama. Znajte sami sebi ćemo najbolje pomoći ako radimo, spremamo za najvoljenije i svaki novi dan započnemo pozitivnim mislima. Hvala doktorima iz Centra za prirodnu medicinu. Sajt je odličan. Svojim prijateljima sam poslala link...svima pričam o načinu lečenja...želja mi je da što više njih čuje za lečenje prirodnim putem. Da se okrenu prirodi.
 10. Na terapiji koju predlaže centar za prirodnu medicinu sam od 24.juna 2015. Imam rak dojke sa metastazom na plućnoj maramici. Već sam pisala o tome da sam radila UZ posle mesec dana na svoju inicijativu, i da mi se tumor smanjio za 1x0,6 cm.. Prosto sam oduševljena rezultatom. Još jedno moje iskustvo u vezi terapije: za dva meseca od početka terapije: mene je samo 2 puta bolela glava. [ Samo 2 puta! Ubeđena sam da je drugačija ishrana doprinela smanjenju glavobolja. Mnogi ne znaju koje su mogućnosti lečenja prirodnom medicinom i skeptični su, jer pilulica iz apoteke je jednostavnija i trenutno rešava neki problem. Ali grešimo jer su lekovi za naše bolesti u našoj okolini u prirodi, svaka baka to zna... Hvala dragim doktorima iz Centra za prirodnu medicinu, što nam pokazuju put zdravog načina života i put izlečenja za nas bolesne. Hvala mojoj drugarici Tanji koja mi je poslal link za ovaj sajt, jer je na FB saznala za vas, pa mi je rekla pročitaj, vidi ...zovi...
 11. Da obavestim možda nekom bude od koristi: Tumor na dojci se smanjio posle samo mesec dana terapije! Terapiju, koju mi je preporučio dr Nikola Marković, sprovodim od 24.juna 2015. Bila sam na postu sokovima,pila tinkture, jedem sveže voće i povrće, zeleni čaj, đumbir, nanu, majčinu dušicu, puno belog luka, crnog, ljute paprike.kupusa, i svog povrća koje se može naći na pijaci ovih dana... Upražnjavala toplo-hladne kupke, kašaste obloge, masažu četkom, rukama...šetnja svaki dan pre podne i uveče po 1-3 sata. Puno limuna,u čaju, vodi, ..I posle mese dana sam uradila ultrazvuk dojke i da vam javim rezultat: tumor na dojci se SMANJIO! U maju kada sam radila CT izmeren je tumor veličine 4x3,2cm, a juče 3,4 x2,25cm !!!!!!!!! Nisam radila rendgen jer su me tokom maja snimili jedno 4-7 puta zbog punkcije vode iz plućne maramice. Nisam pristala na biopsiju dojke niti na operaciju posle razgovora sa dr.Nikolom Markovićem i upoznavanja izlečenja prirodnim putem.na sajtu Centra za prirodnu medicinu i upoznavanja sa mnogim tekstovima na tu temu. Inače sam pobornik lečenja prirodnim putem pre nego lekovima farmaceutskog lobija. Hemoterapija nije lek. Ni zračenje. To je moje mišljenje. Žao mi je onih silnih žena koje sam videla u Institutu u Sr.Kamenici KOJE NE VIDE DA TAMO NEMA KO DA IM POMOGNE. Umesto da se upoznaju sa prirodnim lečenjem, predaju se u ruke lekarima klasične medicine koji jedino znaju da kažu: operacija, hemoterapija i zračenje. Ovo je moj slučaj i ja nastavljam dalje do izlečenja. Nastavljam i sa molitvama dragom Bogu koji mi pomaže u izlečenju. Moja porodica je uz mene, moj sin i suprug, bez njihove podrške bilo bi mi teško. Tu su i moji prijatelji koji mi šalju pozitivnu energiju.