CPM

Administrators
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  103

CPM last won the day on December 16 2018

CPM had the most liked content!

About CPM

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Preporuka je menjanje načina života. :-) Da zaista, taj čovek ako hoće da mu bude bolje mora da pređe na Šulcov program detoksikacije organizma. Od posta na sokovima, masaža, hidroterapije do klistiranja.
 2. Uzroci mogu biti razni, uglavnom je problem sa imunim sistemom, slab organizam u celini i zatrovanost tela usled hrane.
 3. Kada se kaže da je neki čaj ili tinktura za detoksikaciju to pre svega mora da se odnosi na filtriranje i čišćenje krvi. Dakle razređivanje krvi na prvom mestu. A to se postiže biljkama kao što je crvena detelina, čičak, čaparal. Za jetru i bubrege se koriste posebna grupa biljka: jetra (maslačak, pelin, sikavica...) bubrezi (kleka, kukuruzna svila, uva, rastavić...) Imate jako to lepo opisano u knjizi "Lečenje neizlečivih bolesti" Ričarda Šulca.
 4. Rećićemo samo naše iskustvo i mišljenje. Gotu kola je jedna od najpoznatijih biljaka za mozak, najbolje deluje u obliku tinkture a ne čaja. Pored Gotu Kole ginko je takođe nezaobilazna biljka.
 5. Čišćenjem organizma, masažama, oblogama, lekovitim biljem.... bolest nastaje kao posledica vakcine. Tako da je potrebno jako puno strpljenja i posvećenosti oko obolelog deteta.
 6. Ne bih da iznosimo lična imena, ko želi može da podeli to iskustvo. Ali evo bar možemo da podelimo jedno poznato iskustvo prirodnog izlečenja osobe koja je po struci lekar.
 7. Za početak posetite nekog pouzdanog i dobrog kiropraktičara. Valjalo bi da se prođe niz Vaše lopatice i kičmu i proveri se stanje nerava, tetiva i postojanje eventualnog problema ovakve prorode. Ovakav problem nema veze sa ishranom, njegov uzrok mora bii fizičke prirode.
 8. Tako je, to je upravo to što Vam treba. Ako je žena zdrava i nema peckanja, nema iritacije, svraba, itd, onda je sve u redu.
 9. Pozdrav, oba slučaja zahtevaju malo ozbiljniji razgovor i razmatranje oba stanja (i kod Vas i kod nećaka), zato bi bilo najbolje da nas nazovete putem donjeg telefona pa da detaljnije popričamo o svemu. 381 64 3708819 Pozdrav
 10. Za takav problem najbolje je da se obratite nekom dobrom kiropraktičaru ili fizijatru.
 11. To je moguće samo ako koristite insulin, zato treba biti oprezan, zaista naše saznaje do sada je da ljudi u 95% slučajeva čim krenu sa ovim programom odmah prvog dana isključuju insulin iz upotrebe.
 12. Nema na čemu, sve najbolje u daljem životu.
 13. Takav problem je najbolje rešiti rutinskom operacijom. To se otkloni i to je to.
 14. Zdravo Vukašine, ti očigledno znaš većinu stvari samo sada to što znaš trebaš da primeniš u ptaksi. Tako da ne treba sada puno mudrovanja već treba zasući rukave i krenuti sa radom. :-) Zato bi najbolje bilo da nas pozoveš putem telefona kako bi ti se razjasnije eventualne nejasnoće i olakšao početak samog starta.
 15. Uzmite da koristite "Mušku formulu" od dr Šulca. I uz to takođe i tinkturu za bubrege.