ANTISTRES

890.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca sa antidepresivnim dejstvom + recept za pripremu

Skoro 80% ljudi pati od nesanice u određenom trenutku svake godine. Nesanica je direktno povezana sa povećanim nesrećama na radu, saobraćajnim nezgodana, pogoršanog učinka, smanjene produktivnosti, češće bolesti, depresije i stresa. Upravo stres je povezan sa šest vodećih uzroka smrti: srčanih oboljenja, raka, bolesti pluća, nesreće, ciroza i samoubistva, pored imunološkog deficita, gubitka memorije i gojaznosti. Biljke u Antistres formuli su veoma poznate po relaksaciji i spavanju. One će vas opustiti i osloboditi stresa i nervne napetosti, kao i eventualnih mišićnih grčeva. Iako ove biljke sadrže opojne sastojke, oni su poznati po jakoj sposobnosti da opuste telo i rasteretiti uznemirene nerve.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Većina medicinske i naučne zajednice je konačno prihvatila koren valerijane kao farmakološki aktivnu biljku. Čak i cenjeni Merkov priručnik navodi njenu terapeutsku kategoriju kao „sedativnu.“ Lobelia, divlji ruzmarin, plava stanićarka i koren divljeg jama, sve imaju poštovanje u tradicionalnoj biljnoj medicini Američkih indijanaca, kao sedativne i antispazmodične (protiv grčeva) biljke za opuštanje uma i tela. Iako se trenutno ne koriste mnoge od ovih biljaka i ostaju nepoznate savremenim američkim doktorima, ipak su i dalje poznate širom sveta. Vi ćete naći valerijanu, lobeliju i hmelj kako se prodaju u apotekama širom sveta. Mnogi doktori širom sveta (koji se ni približno ne bave prirodnim lečenjem) i dalje koriste ove biljke.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Divlji ruzmarin  (Inula helenium) – 1.DEO
– Plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides) – 1.DEO
– 
Lobelija list i seme (Lobelia inflata) – 1.DEO
– 
Plava vrbena (Verbena hastata) – 1.DEO
– 
Kapica (Scutellaria lateriflora) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa navedenim iseckanim biljkama. Sve stavite u blender sa alhoholom i dobro usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Proizvodnja:

Čuvanje:

Zapremina:

Sastojci:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ANTISTRES“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.