IMUNO ZA DECU

490.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca za jačenje imuniteta kod dece + recept za pripremu

Kod dece je uvek važilo pravilo „bolje sprečiti nego lečiti“, ne samo kada je zdravlje u pitanju već i vaspitanje. Deca nemaju veliku svest o tome šta je zdravo a šta ne, ona ne razmišljaju racionalno kao odrasli niti imaju strah od bolesti. Zato će dete rado pojesti neki ukusan kolač, čokoladu ili grickalicu ako mu se ukaže prilika. Sve te stvari će uticati da detetu slabi imuni sistem, ali ponekad prosto ne možete zaštititi dete da ne pojede nešto što ne bi trebalo ili da ne bude u društvu druge prehlađene dece. Zato je potreba da povremeno utičete na jačanje imuniteta kod dece, biljna formula „imuno za decu“ je sasvim dovoljna da budete sigurni da će dete održavati pravilan imunitet i razvijati opštu imunološku otpornost.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?

Ehinacea je biljka koja dvojako deluje, prva stvar je ta da je da ona vidno povećava broj imunih ćelija u ljudskom telu, pa tako isto i u telu deteta, kao što su makrofage, ćelije ubice ili T ćelije, B ćelije, granulociti i druge važne imunološke hemikalije koje se bore protiv bakterija, virusa, infekcija i bolesti. Drugo stvar, formula za imunitet takođe stimuliše ove imunološke ćelije da povećaju nivo svoje aktivnosti. Poznato je da echinacea značajno povećava mogućnost fagocitoze – odnosno mehanizam u kome krvna zrnca bolje i brže uništavaju štetne mikroorganizme.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Ehinacea (Echinacea purpurea) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sanvedenom iseckanom biljkom. Sve stavite u blender sa alhoholom i dobro usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?

Već smo spomenuli da nemožete uvek i od svih okolnosti zaštititi vaše dete od loše hrane i pića i od prisustva na mestima gde je moguće da ima druge prehlađene dece (škola, posete, itd). Ali ono što zasigurno možete jeste da što više vodite računa o tome da se u jelovniku vašeg deteta nalazi što više zdrave hrane, da pije dovoljno tečnosti i da redovno preventivno uzima biljnu formulu za jačanje imuniteta. Ako se ove jednostavne stvari budu redovno primenjivale i pređu u rutinu vama i vašem detetu, neće biti potrebe da strahujete za zdravlje vaših mališana.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „IMUNO ZA DECU“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.