CREVA #2 – prah

990.00 RSD

Biljna formula za čišćenje creva i divertikula

Ova formula je sredstvo za umirenje sluznice celog crevnog trakta, a posebno za sluznice u debelom crevu. Ovo je važna formula za svakoga ko ima iritabilna creva, grčeve debelog creva, kolitis, kronovu bolest, divertikulitis, dijareju ili bilo koju bolest koja uzrokuje žarenje, pečenje, iritirana creva ili krvarenje iz creva.

Kategorija:

Opis

SASTAV:
– Psilijum – seme i ljuspice indijske bokvice (Plantago psyllium)
– Pektin iz jabuke
– Seme lana (Linum usitatissimum)
– Bentonit glina
– Aktivni ugalj
– Beli slez (Althaea officinalis)
– Seme komorača (Foeniculum vulgare)
– Nana (Mentha x piperita)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Formula Creva#2 sadrži tri najmoćnija i najefikasnija poznata apsorbera i neutralizatora: glinu, drveni ugalj i pektin. Bentonit glina će apsorbovati i do 40 puta veću težinu crevnih fekalnih materija i otpada, od sopstvene težine. Ona takođe guši i izvlači sve vrste crevnih parazita. Aktivirani ugalj je najjače sredstvo za upijanje svih poznatih toksina i otrova. On će apsorbovati i učiniti bezopasnim više od 3.000 poznatih ostataka lekova, pesticida, insekticida i skoro sve poznate štetne hemikalije. To je razlog zašto je aktivni ugalj sastojak u skoro svakom filteru za vodu današnjice. Pektin iz jabuke izvlači brojne štetne materije iz vaših creva, a posebno teške metale kao što su živa i olovo, i kancerogene radioaktivne materijale.

Dodatak belog sleza, semena psilijuma i lana, čini formulu lepljivom. Lepljiva u ovom slučaju znači da sva voda i biljke mogu da stoje u crevima, natapaju unutrašnje zidove debelog creva, omekšavaju i razbijaju stari, osušeni i očvrsnuli fekalni otpad koji je možda bio u vama godinama.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU FORMULU?
Pod pretpostavkom da već koristite Formulu Creva #1, i imate normalna pražnjenja creva, sada je vreme da „otkinete“ i izbacite gomilu starih, toksičnih ostataka koje ste sakupljali i čuvali godinama. Formula Creva  #2 je snažan prečistač i crevni vakum koji će izvući stare skorele fekalne materije i sluz sa zidova vašeg debelog creva i iz svake divertikule. Ova formula je takođe prekrasno, umirujuće sredstvo za sluznice celog crevnog trakta, a posebno za sluznice u debelom crevu. Ovo je važna formula za svakoga ko ima iritabilna creva, grčeve debelog creva, kolitis, kronovu bolest, divertikulitis, dijareju ili bilo koju bolest koja uzrokuje žarenje, pečenje, iritirana creva ili krvarenje iz creva. Ovo je odličan lek za trovanje hranom, jer će apsorbovati štetne bakterije i otrove.

Mnogi naši korisnici su šokirani količinom otpada koji su uklonili koristeći ovu formulu. Većina ljudi ne shvataja koliko dodatnog fekalnog otpada oni nose u sebi. Formula Creva #2 će ubiti i ukloniti parazite. Jedan korisnik je eliminisao pantljičaru dužine nekoliko metara, a veći broj korisnika je eliminisao sve vrste crevnih parazita. Formula Creva #1 i formula Creva #2 čine 7-ODNEVNI PROGRAM ČIŠĆENJA CREVA, i mi predlažemo da svako najmanje dva puta godišnje (ili više puta – ako postoji istorija bilo kakvog zatvora ili neke druge crevne bolesti) uradi program čišćenja creva.

NAČIN UPOTREBE
Uzimati 3-6 puta dnevno po 1/2 – 1 kafenu kašičicu formule sa sokom ili vodom i nakon toga popiti 2 dl vode.

Program čišćenja creva (uključuje i formulu Creva #1)
Prvo jutro programa čišćenja creva konzumirati 1/2 kafene kašičice crevne formule Creva #1, razmućene u malo vode ili soka i odmah nakon toga popiti 2-3 dl vode (ukoliko niste na postu na sokovima možete da pomešate formulu sa večerom i da je pojedete). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i naredna 2 dana. Nakon toga, možete da u program čišćenja uvrstite i formulu i Creva #2. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte za pola kafene kašičice. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za pola kafene kašičice sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 3-5 dana. Nakon toga možete u program da uvrstite i formulu Creva #2.

Formulu Creva #2 uvrstite u program čišćenja nakon što ste imali pojačano pražnjenje barem 3-5 dana. Počnite sa uzimanjem formule Creva #2, 5 puta dnevno uzimajući po 4 kafene kašike razmućene u čaši soka ili vode, a uveče uzimajte odgovarajuću dozu (kojom ste dobili pojačano praženjenje ili nešto jaču dozu zbog antidijaroičnog dejstva formule Creva #2) formule Creva #1. Ovaj program čišćenja sprovoditi 5-7 dana nakon uspostavljanja pojačanog pražnjanja creva.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period upotrebe:

Period trajanja:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Količina

80g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CREVA #2 – prah“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *