ANTIPARAZIT

790.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Nikole Markovića sa antiparazitskim dejstvom

Čišćenje organizma od parazita (gljivica, bakterija, crva, glista itd) je proces koji je poznat pod nazivom antiparazitni program. Paraziti mogu da nanesu ogromnu štetu ljudskom organizmu, mogu da oslabe naš imuni sistem i izazovu mnoge bolesti pa čak i kancer. Tri biljke koje se koriste u ovoj tinkturi mogu da uklone preko 100 vrsta parazita iz organizma.

Opis

SASTAV:
– Crni orah (Juglans nigra)
– Pelin (Artemisia absinthium)
– Karanfilić (Syzygium aromaticum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Biljna tinktura „Antiparazit“ sadrži tri nerazdvojive biljke koje deluju istovremeno kao tandem, to je ono što čini poseban značaj ovoj formuli. Prva biljka je Crni orah, poznato je da su ovu biljku vekovima koristili Indijanci kao antiparazitski, antibakterijski, antivirusni i antigljivični – prirodni lek sa aktivnim jedinjenjima junglonom, taninom i jodom. Takođe danas je poznato da tinktura crnog oraha ubija parazite, dr Kristofer je veoma cenio ovu biljku. Druga biljka je Pelin, dok crni orah ubija odrasle parazite pelin je biljka koja ih ubija još dok su u fazi larve, takođe ono što je posebno značajno a to je da povećava kiselost želuca i proizvodnju žuči čineći digestivni trakt neprijateljskom sredinom za parazite a u isto vreme poboljšava varenje hrane. I na kraju treća biljka je Karanfilić. Karanfilić je biljka koja ima snažna antiparazitska, anti-gljivična, antivirusna i antiinflamatorna svojstva. Veoma često se koristi za održavanje zdravlja usne duplje tako što se žvaće jedan klinčić u ustima. Poznato je takođe da koncentrovani oblik ove biljke uništavaja jaja parazita iz organizma.

Ukratko to je prirodni način kako ova tinktura deluje uz spomoć ove tri biljke, svaka biljka ima svoje delovanje. Karanfilić ubija jaja parazita i tako sprečava njihovo dalje izleganje, pelin uništava larve koje su se već izlegle a crni orah ubija odrasle jedinke tako da se celi krug njihovog postojanja i razmnožavanja u našem organizmu ovim putem zatvara.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ANTIPARAZIT“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *