ZELENI ORAH

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Nikole Markovića od zelenog oraha

Tinktura zelenog oraha je bogata vitaminim C koga u kožici zelenih oraha ima 50 puta veše nego u limunu, zato ga smatramo najboljim izvorom dragocenog antioksidansa. Takođe sadrži vitamine E i P, kao i polinezasićene masne kiseline, koje su važne za zdravlje muškaraca. Zeleni orasi poboljšavaju kvalitet sperme. Isto tako se koriste kod ženskog zdravlja, orasi su veoma korisni za ublažavanje cista, endometrioze i bolne menstruacije.

Opis

SASTAV:
– Plod mladog zelenog oraha (Juglans regia)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Zeleni orah je poznat kao lekovita biljka i dobar izvor hranjivih elemanata još od antičkih vremena. Njegova tinktura se dobija iz nezrelih plodova zelenog oraha, koji su bogati juglonima i drugim aktivnim materijama. Tinktura zelenog oraha ima širok spektar lekovitih svojstava. Glavni sastojci tinkture su jugloni, koji deluju kao prirodni antimikrobici i antiparazitici. Jugloni u tinkturi zelenog oraha se smatraju učinkovitim u borbi protiv crevnih parazita, kao što su gliste, crvi i drugi patogeni. Također se koristi za poboljšanje probave i za borbu protiv raznih infekcija, uključujući gljivice, bakterije i viruse. Tinktura se takođe koristi za poboljšanje imunog sistema i borbu protiv slobodnih radikala.

ZAŠTO TREBATE DA IMATE OVU TINKTURU?
Zeleni orasi sadrže mnogo korisnih materija. To su vitamin C, vitamini B1, B2, B3, B8vitamin E, kao i vitamin PP. Pored toga, zeleni orasi sadrže dosta aromatičnih jedinjenja, belančevina, joda, organskih kiselina, polinezasićenih masnih kiselina, flavonoida, kalcijuma, kobalta, kalijuma, magnezijuma, fosfora.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ZELENI ORAH“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *