DETOKS

990.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za detoksikaciju organizma

Detoksikacija ili čišćenje organizma je složen proces koji obuhvata bukvalno na hiljade procesa koje naše telo treba da uradi. U stvari to je proces koji naše telo svakodnevno i obavlja, međutim usled savremenog načina života koji živimo ovaj proces je daleko sporiji nego što bi trebao da bude i kao posledica javljaju se razna oboljenja. Tinktura „Detox“ vam pomaže da ubrzate ove procese i da nadomestite vašem organizmu ono što mu način života svakodnevno oduzima. Ako imate gustu krv, visok pritisak, nagomilane toksine od hrane i pića u crevima i jetri ili rak ova formula će vam biti dobar saveznik.

Opis

SASTAV:
– Sveži cvetovi Crvene deteline (Trifolium pratense)
– Čaparal (Larrea tridentata)
– Koren mahonije (Mahonia aquifolium)
– Koren čička (Arctium lappa)
– Koren štavelja (Rumex crispus)
– Koren vinobojke (Phytolacca decandra)
– Kanadski ljutić (Hydrastis canadensis)
– Sveži beli luk (Allium sativum)
– Lobelia list i seme (Lobelia inflata)
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
U svetu prirodne medicine ova formula se smatra veoma moćna za čišćenje organizma, koja otklanja nagomilane toksine i otrove iz krvi, telesnih masti i ćelija. Biljke iz ove formule se koriste u biljnim medicinskim klinikama širom sveta za čišćenje nagomilanih toksina i otrova iz tela, i postale su poznate po svojoj efikasnosti. Čaparal je posebna biljka iz ove formule i sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu, ova kiselina je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU FORMULU?
Ova formula je nastala na temelju čuvene Hoksejeve formule i formule dr Džona Kristoferera od crvene deteline, formula je toliko bila efikasna da su oba travara u to vreme hapšena u više navrata zbog njih. Danas imamo tu privilegiju i sreću da smo došli do recepta ove formule i možemo da je imamo kod svojih kuća.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DETOKS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *