IMUNO #1

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za jačanje imuniteta

Tinktura „Imuno #1“ je tinktura sa najvećom primenom u prirodnom lečenju. Koji god problem da imate sa zdravljem prvo treba početi sa jačanjem imuniteta, to je početak puta. Bilo da imate rak ili želite samo preventivno da se detoksikujete, u oba slučaja morate početi sa vašim imunitetom. Vi ste zdravi onoliko koliko vam je jak imuni sistem, zato je ova formula broj jedan za one koji žele da održavaju zdravlje na prirodan način. I upravo baš zbog toga ovo je jedna od formula sa kojom imamo najviše pozitivnih iskustava.

Opis

SASTAV:
– Koren ehinacee (Echinacea purpurea)
– Ljuta paprika (Capsicum annuum)
– Beli luk (Allium sativum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Sva istraživanja koja su rađena na ovoj biljci pokazuju da ehinacea značajno stimuliše imunološki sistem za borbu protiv virusa koji izazivaju prehladu, kao i mnogih drugih mikroorganizama. Ekstrakti korena ehinacee deluju na viruse gripa, herpes i druge viruse. U poznatom istraživanju u koje je bilo uključeno 180 ljudi sa virusom gripe, lekari su uočili da jedan mililitar ekstrakta korena ehinacee značajno smanjuje simptome gripa. U jednoj drugoj studiji ispitanici su pored biljke ehinacee uzimali i vitamin C, ova kombinacija je umanjila pojavu prehlade za 86%. Ehinacea takođe podstiče lučenje Interferona, proteina iz grupe glikoproteina, koje stvaraju ćelije imunskog sistema pa je njegova primena veoma značajna i kod težih oboljenja.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Tinktura Imuno #1 je formula koja deluje na više načina u vašem organizmu. Najvažniji sastojak formule je svakako koren ehinacee. Ovaj koren u sebi sadrži lekovite supstance koje povećavaju broj imunih ćelija u vašem organizmu. Imunostimulatorska aktivnost ovoga preparata ogleda se u tri mehanizma: aktiviranju fagocitoze, stimulaciji fibroblasta i pojačavanju resiratorne aktivnosti što dovodi do povećanja pokretljivosti leukocita. Postoje brojna istraživanja o efektima korena ehinacee koja ukazuju na to da se imuni sistem jača u odbrani od patogenih infekcija aktiviranjem neutrofila, makrofaga, leukocita i ćelija ubica.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „IMUNO #1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …