JETRA – ŽUČ

690.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za jetru i žučnu kesu

Bolesti jetre su sve učestalije, jedan od razloga je taj što hrana koju jedemo nije živa hrana već je obogaćena veštačkim bojama i zaslađivačima, dok naša jetra traži gorke namirnice. Gorčina je ta koja još u ustima pokreće čišćenje i regeneraciju jetre. U prirodi preovladavaju gorki ukusi, tinktura „Jetra“ sadrži kombinaciju odabranog gorkog i lekovitog bilja koje će pokrenuti jetru na detoksikaciju i regeneraciju još danas.

Opis

SASTAV:
– Gujino seme
(Silybum marianum)
– Koren maslačka
(Taraxacum officinale
– Koren mahonije
(Mahonia aquifolium
– Koren Lincure
(Gentiana lutea
– List pelina
(Artemisia absinthium)
– Ljuske crnog oraha
(Juglans nigra)
– Koren đumbira
(Zingiber officinale)
– Beli luk
(Allium sativum
– Seme komorača
(Foeniculum vulgare
– List artičoke
(Cynara scolymus)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Kombinacija bilja u ovoj formuli su poznate po svojoj sposobnosti da štite, stimulišu i čiste jetru i žučnu kesu. Sikavica ima fito hemikalije koje se vezuju za ćelije jetre i oblažu ih, na taj način pomažu jetri u procesu lečenja. Lincura, list pelina i koren maslačka su klasične gorke tonične biljke za jetru, kao što smo spomenuli njihov gorak ukus još dok se formula nalazi u ustima stimuliše rad jetre. Đumbir, komorač i atričoka su biljke koje stimulišu varenje i takođe stimuliše jetru da proizvede više žuči, na taj način se podstiče i čišćenje jetre i čišćenje same žuči. Crni orah, pelin i beli luk su jaki čistači koji eliminišu mikroorganizme i parazite iz jetre.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Mnogi lekari smatraju da pre nego što neka osoba dobije rak, skoro uvek je pre toga jetra bila slaba i nije uspla da obavlja funkciju detoksikacije organizma. Zato se jetra često naziva „prva linija odbrane od bolesti„.  Ako živite bilo gde na ovoj planeti, vaša jetra je napadnuta, oštećena i možda je čak i bolesna. Jedina vaša odbrana je jaka i zdrava jetra. A najbolji način da se održi jaka i zdrava jetra je da je redovno očistite.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JETRA – ŽUČ“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …