SIRUP ZA SRCE

1,290.00 RSD

Biljni sirup po receptu Ričarda Šulca za jačanje funkcije i rada srca

Mnogi ljudi koriste samo sirup od gloga kao lek. Dok ga Ričard Šulc koristi samo kao bazu za još snažnije tonike za srce. Lek dr Kristofera jeste sirup od bobica gloga. To je lepo, ali kao što znamo, nedovoljno za ljude koji su u 90-tim godinama. Suština je u tome da ako ste već imali srčani napad, onda nam je potrebno nešto mnogo jače od običnog sirupa od gloga, tinkture od gloga ili tinkture za srce. Evo jedne snažne formule za srce od Ričarda Šulca napravljena je na bazi sirupa od gloga sa „tinkturom za srce„.

Opis

SASTAV:
Sirup od:
– Sveže bobice divljeg gloga
(Crataegus monogyna)
Tinktura od:
– Bobice gloga
(Crataegus monogyna)
– Cvet crvene deteline (Trifolium pratense)
– Srdačica (Leonurus cardiaca)
– Sveži beli luk (Allium sativum)
– Sveži koren đumbira (Zingiber officinale)
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Jedn od najvažnijih sastojaka u ovoj formuli jeste svakako plod gloga, koji sadrži kardiotonične amine, glukozide, flavonoide, mineralne soli kalijuma, kalcijuma, natrijuma, fruktozu, saponine i fosfornu kiselinu. Svi ovi nutrijenti utiču na pravilnu prokrvljenost srčanog mišića, na snagu srčane kontrakcije, uravnoteženost srčanog ritma kao i na normalizovanje krvnog pritiska. Crvena deteina i beli luk su odlični čistači krvi, pročistiće krvne sudove i razrediće gustu krv. Ljuta paprika i đumbir su tu da pojačaju cirkulaciju dok ljuta paprika šalje više krvi u srce, đumbir podstiče kretanje krvi ka ekstremitetima i nazad, što ih čini odličnim tandemom za povećanje cirkulacije u telu.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVAJ SIRUP?
Svako treba da zaštiti svoje srce, mozak, krvne sudove, arterije, vene i kapilare… SVAKO. Zaustavljanje broja umrlih od srčanih oboljenja je jedan od najvećih prioriteta prirodne medicine. Dr Ričard Šulc je jednom rekao, „Zamislite tempiranu bombu ispod vašeg automobila, ali umesto da detonirate bombu, vi perete auto i možda mu poboljšavate performanse. Sve ove stvari popravljaju izgled vašeg auta i pokreću ga bolje, ali sutradan, bomba i dalje može da eksplodira. Formula „Srce“ može da vam pomogne da detonirate ovu tempiranu bombu.“

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SIRUP ZA SRCE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *