KRV

790.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca za čišćenje krvi + recept za pripremu

Tinktura „Krv“ predstavlja blaži oblik formule „Detox“ i namenjena je za blaža stanja i preventivu. Odlično deluje na srce, krv i krvne sudove pa se može koristiti kod problema sa gojaznošću, trombocitima, visokim pritiskom, za jačanje cirkulacije, za opšto pročišćavanje krvnih sudova itd.

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Biljke u ovoj formuli su klasični i tradicionalni čistači krvi i limfe, i to je jedan od najvažnijih razloga zašto se ova formula koristi u skoro svakom programu prirodnog lečenja za lakše bolesti. Dok beli luk u kombinaciji sa crvenom detelinom razređuje krv i snižava nivo holesterola i visokog pritiska ljuta paprika deluje na jačanje cirkulacije kroz telo i ubrzanje metaboličkih procesa, biljke poput imele i štavelja za to vreme igraju aktivnu ulogu „čistači“ krvi i limfe.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Cvet Crvene deteline (Trifolium pratense) – 2.DELA
– Imela (Viscum album) – 1.DEO
– Koren štavelja (Rumex crispus) – 1.DEO
– Sveži beli luk (Allium sativum) – 1.DEO
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum) – 1/2.DELA

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa navedenim iseckanim biljkama. Sve stavite u blender sa alhoholom i dobro usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Ovo je veoma važna tinktura u prirodnom lečenju za čišćenje koja otklanja nagomilane toksine i otrove iz krvi, telesnih masti i ćelija. Kada bi se ova formula redovno koristila u svakodnevnom životu značajno bi se smanjio rizik od srčanih udara i šloga. Naravno nikako ne treba zaboraviti opšti uticaj ishrane. Pored toga što ova formula razređuje krv ona i jača cirkulaciju te tako blagotvorno deluje na ceo kardio-vaskularni sistem.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KRV“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.