UHO

990.00 RSD

Biljna tinktura dr Šulca za poboljšavanje sluha + recept za pripremu

Ova formula je sjajan način da dopremo do slušnog aparata, deluje veoma stimulativno na ušne nerve pojaavaući njihov senzibilitet i aktivnost. U kombinaciji sa biljnom formulom za mozak (koja poboljsava protok i dotok krvi i kiseonika do mozga) i formulom za nerve#1 (koja umiruje i opusta nervni sistem) daje najbolje rezultate. Ako imate neprijetan bol u uhu, tinitus, oštećene nerve uha, oslabljen sluh itd ova formula može biti pravi blagoslov za vas.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Veoma pogodna za osobe koje imaju oboljenja: multipla skleroza, mišićna distrofija, amiotrofična lateralna skleroza, problem sa hipofizom, centralnim nervnim sistemom. Najbolja formula na tržištu koja obnavlja ćelije i nerve mozga, uha, očiju. Pomaže boljem funkcionisanju očiju, mozga, ušiju. Pogodno za osobe koje su preživele moždani udar, oštećenja bubne opne ili imaju problem sa nervima oka. Sastavljena od najboljih biljaka: divlji ruzmarin, plava stanićarka, lobelija, plava vrbena.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Divlji ruzmarin  (Inula helenium) – 1.DEO
– Plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides) – 1.DEO
– 
Lobelija list i seme (Lobelia inflata) – 1.DEO
– 
Plava vrbena (Verbena hastata) – 1.DEO
– 
Kapica (Scutellaria lateriflora) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa navedenim iseckanim biljkama. Sve stavite u blender sa alhoholom i dobro usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „UHO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.