ŽELUDAC

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za poboljšanje rada želuca

Rafinisana hrana, kafa, alkohol i stres u svakodnevnice koje stalno pogađaju naš želudac, kao i pijenje vode za vreme jela, kasni i obimbi obroci i na desetine drugih loših navika svakodnevno utiču na poremećaj u varenju hrane. Mnoge bolesti počinju zbog slabe želudačne kiseline, nesvarena hrana truli i propada u našim crevima izazivajući zakiseljavanje digestivnog trakta i razvoj bolesti.  Tinktura „Želudac“ će omogućiti malo odmora važem želucu, pokrenuće njegov pravilan rad, obnoviće sluzokožu i ublažiti simptome mučnine i težine.

Opis

SASTAV:
– Koren đumbira (Zingiber officinale)
– List nane (Mentha)
– Seme komorača (Foeniculum vulgare)
– Eterično ulje nane

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Koren đumbira, seme komorača i list nane sadrže eterična ulja čiji efekat značajno deluje protiv nadimanja. To znači da oni pre svega stimulišu proces varenja hrane, opuštaju stomak, čime se oslobađaju gasovi u probavnom traktu. Đumbir takođe snažno smanjuje grčeve u stomaku i smanjuje osećaj mučnine, dok je nana dobra za opuštanje i umirivanje želuca.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Ovo je sjajna formula za one momente kada se probudite usred noći sa kiselinom, lošim varenjem i gorušicom. Isto tako ako se nalazite van kuće, i jedete obrok koji kasnije osećate kao kamen u stomaku, ova formula će vam biti od neprocenjive koristi. Isto tako, kada putujete, ovo je najbolja formula protiv putničke mučnine (mučnine uzrokovane kretanjem). Pokazala se kao odlična za decu sa osetljivom probavom.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ŽELUDAC“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …