ŽENSKA FORMULA

1,290.00 RSD

Biljna formula dr Ričarda Šulca za rad ženskih polnih organa + recept za pripremu

„Ženska Formula“ je ženski balansirajući biljni tonik koji sadrži opuštajuće i dijuretičko bilje. u toku predmenstrualnog sindroma ali i menopauze, osetljivost žena postaje povećana – ponekad do tačke eksplozivnosti i normalno tada svakodnevni životni poslovi postaju dodatno opterećenje. Formula sadrži ppuštajuće i antispazmatične biljke koje dodaju ovoj formuli oslobađajući efekat od preosetljivosti ali takođe i biljke koje povećavaju plodnost žena i povećavaju šansku za prirodno začeće tako što hormone dovode u ravnotežu. Za najbolje rezultate, koristite jednu bocu „Ženske Formule“ svakog meseca, najmanje tokom tri meseca za redom.

Kategorija:

Opis

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Ženska formula je sačinjena od kombinacije biljka koje deluju višestruko, obuhvatajući tako širok spektar ženskih polnih problema. Od neujednačenog mesečnog ciklusa, bolnih menstruacija, prevremene menopauze do problema sa začećem.

Divlji jam je južnoamerička biljka, u prirodnom lečenju je veoma cenjena zbog svoje sposobnosti ujednačavanja i balansiranja hormona. Čak se koristio i u farmaceutskoj industriji za proizvodnju progesterona.

Konopljika se u prirodnom lečenju koristi za tretiranje svih ženskih problema, od PMS-a do menopauze. Konopljika pomaže organizmu da uspostavi ravnotežu između estrogena i progesterona time što stimuliše proizvodnju progesterona. Ako se uzima kontinuirano tokom nekoliko meseci, značajno smanjenjuje simptoma PMS-a. Konopljika deluje na hipotalamus i hipofizu, male žlezde u mozgu koje kao dirigenti regulišu sve ostale hormone u organizmu. Indirektno utiče na povećanje stvaranja progesterona i na taj način vrši normalizaciju nivoa prolaktina.

Kineska anđelika je biljka koja važi za najprodavaniju biljaku na svetu. Vrlo je efektivna kod hipogalakcije (smanjeno lučenje mleka kod dojilja), pomaže kod raznih vidova menstrualnih problema i bolova. Аnđelika je jedna od najstarijih lekovitih biljaka u prirodnoj medicini koja do dan danas nije izgubila na vrednosti.

RECEPT ZA PRIPREMU:
– Koren kineske anđelike  (Angelica sinensis) – 3.DELA
– Bobice konopljike (Vitex agnus-castus) – 3.DELA
– Koren divljeg jama (Dioscorea villosa) – 3.DELA
– List damijane (Turnera diffusa) – 1.DEO
– Koren sladića (Glycyrrhiza glabra) – 1.DEO
– Hmelj (Humulus lupulus) – 1.DEO

PRIPREMA:
Napunite 3/4 staklene posude sa jednakim delovima gore navedenih iseckanih biljaka. Sve biljke stavite u blender sa alhoholom i dobro ih usitnite, odnos biljaka i alkohola treba da bude u razmeri 1/5. Prespite smesu u staklenu teglu, držite je na tamnom mestu i svakodnevno mućkajte. Nakon 40-dana možete procediti smesu. Zapamtite da se reč „delovi” odnosi na težinu, a ne zapreminu.

Dodatne informacije

Sastojci:

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ŽENSKA FORMULA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.