Špric irigator za ispiranje nosa kod dece

650.00 RSD

Špric sa silikonskim nastavkom za nežno i bezbedno čišćenje nosa kod dece (2.kom)
Kategorija:

Opis

Špric Babi Nose Cleaner sa dodatkom za čišćenje nosa je medicinski proizvod klase I koji je odobrio HALMED.

Set se sastoji od dva medicinska šprica od 10 ml i dva mekana nastavka koji se mogu odvojiti tako da se špric može očistiti. Čisti se stavljanjem u posudu sa toplom vodom na 37-40 stepeni na 2 minuta. Špric sa nastavkom se dobro opere i osuši na čistoj i dezinfikovanoj površini.

Posle pravilnog čišćenja, koristi se tako što se u špric sa nastavkom stavi fiziološki rastvor kupljen u apoteci, stavi se nastavk i sav sadržaj se direktno unese u jednu nozdrvu. Zatim isti postupak se ponovi i za drugu nozdrvu ali sa drugim špricem, zatim se postupak može ponoviti ako je potrebno. Pre ispiranja nosa, potrebno je glavu postaviti u pravilan položaj, nagnuti se napred i spustiti bradu prema grudima i otvoriti usta.

Nakon upotrebe, postupak čišćenja je isti i špriceve ​​treba čuvati na hladnom i suvom mestu. Zatvoreni set ima rok trajanja od 3 godine ako se pravilno skladišti, daleko od svetlosti i toplote, vlage, gasova i drugih spoljašnjih uticaja.

Strogo je zabranjeno koristiti običnu vodu ili preparate za domaćinstvo sa solju. Deca mlađa od 12 godina ne smeju da koriste proizvod bez pomoći odrasle osobe ili pedijatra.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Špric irigator za ispiranje nosa kod dece“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *