Koristim preparat već 2 godine i od tada nemam problema sa kijavicom i alergijom na polen, gripom. Prije sam konstantno imao curenje nosa zbog oslabljenog imunog sistema, još od djetinjstva sam mučio muku sa prehladama i curenjem nosa konstantim. Meni je pomoglo i preparat ima moju preporuku.

Amir
IMUNO#1- Biljna formula za jačanje imuniteta (recept)

Danas sam završila sa čišćenjem creva preventivno radi unapređenja zdravlja,jer to treba svako da uradi, pa ću zatim uraditi blago čišćenje jetre. Pozdrav svima koji misle na svoje zdravlje i da obavezno urade čišćenje creva.

Kosana
Dr Šulcov 5-dnevni paket program čišćenja creva

Pre deset dana sam pocela da pijem formulu 1 i počela sam da se praznim. Grčevi su bili nepodnosljivi. A olanje veliko.  Preparat je sjajan.

Nina
Dr Šulcov 5-dnevni paket program čišćenja creva

Imam problem sa suvom kožom, pogotovo u zimskim danima. Ovu kremu već drugu kutiju kupujem, daje mi hidrataciju dugotrajnu, ne samo 20-30 minuta kako je slučaj sa drugim kremama za suvu kozu daleko skupljim od ove. Moja preporuka svakako.

Vladimirka
Prirodna krema za negu kože

Kupio sam seme, posejao u malu baštu koju imam i nisam tretirao nikakvim preparatima, osim humusa u zemljište koje sam dodavala. Paprike su odlične sočne, vrlo sočnog ukusa. Ja ih često jedem bez termičke obrade, onako kako naš narod kaže "žive".

Dragiša
Paprika "Bela roga"