Budi smiren bićeš zdrav

Preuzmi (685 KB)Pročitaj online
Kategorija:

Opis

Ova knjiga je napisana za ljude koji su se upravo vratili od doktora ili iz bolnice i kojima je bilo rečeno da nešto nije u redu sa njima, kojima je potrebna hitna medicinska nega, dalji dijagnostički testovi, hirurški medicinski tretman, i slično.

Bez obzira kako ste došli u tu situaciju, sada ste tu. Zatečeni ste, zabrinuti, možda čak i uplašeni, ili još gore: lekari su vam rekli da je ostalo malo vremena, i da morate reagovati veoma brzo, danas, sutra ili već ove sedmice. Prva stvar koju želim da vam kažem jeste: „Smirite se, udahnite duboko i zastanite, jer znajte da niste sami!“

U ovoj knjizi ću vam objasniti zašto vi imate više vremena da donesete pravu odluku nego što su vam doktori dali. Takođe ću vam objasniti nekoliko medicinskih alternativa koje imate na raspolaganju, a koje vam doktori nisu rekli. I najbolje od svega, reći ću vam nešto više o tim alternativnim metodama lečenja i dati vam detalje i sredstva koji vam trebaju da biste došli do prirodnog izlečenja i poboljšanja vašeg zdravlja.

Za vaše zdravlje i za nove zdravstvene avanture!
     
Dr Ričard Šulc

 

Dodatne informacije

Autor:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Budi smiren bićeš zdrav“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *