Dodatak u ishrani ANEMO +

1,590.00 RSD

Prirodni dodatak u ishrani za povećavanje broja crvenih krvnih zrnaca hemoglobina.

Dodatak U ishrani „Anemo“ je prevashodno namenjen osobama sa lošom krvnom slikom, a preporučuje se kod mnogih hroničnih oboljenja, kao što su: artritis, reuma, oštećenja jetre, problemi sa štitnom žlezdom i bubrezima, rak.

Opis

SASTAV:
– Mlada ječmena trava
– Nutritivni kvasac

– Seme koprive
– Spirulina
– Hlorela

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Ova formula sadrži hlorofil koji je prisutan u spirulini i po sastavu je vrlo sličan hemoglobinu u krvi. Razlikuju se po tome što je u hemoglobinu gvožđe, a u hlorofilu magnezijum. Hlorofil pomaže da se stvore i dopune crvena krvna zrnca vezivajući kisonik i time povećava energiju.  Hlorela u ovoj formuli pomaže u održavanju pH ravnoteže u telu. Hlorofil iz ove alge neutrališe toksine i ostale zagađivače organizma, a naročito je korisna jer pomaže pri unošenju kiseonika u krv do svih ćelija i tkiva. Hlorofil ima važnu ulogu jer poseduje sposobnost za detoksikaciju teških metala u organizmu. Seme koprive sadrži veliku količinu gvožđa, pa se svrstava u najbolje prirodne lekove protiv anemije. Pored minerala gvožđa bogata je i vitaminima C, K, mineralima magnezijumom, kalcijumom i fosforom. Sadrži i hlorofil, tanine, sluzi i karotenoide. Ječmena trava sadrži veliku količinu vitamina B1, B2, B6, B12, vitamin C, folnu i pantotensku kiselinu (ima ključnu ulogu u stvaranju eritrocita), velike količine minerala, uključujući kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor, kalijum, natrijum i cink, a bogat je izvor hlorofila sa antiinflamatornim i antibakterijskim svojstvima. Nutritivn kvasc sadrži vitamin B12 koji je je neophodan za pravilno funkcionisanje nervnog sistema, kao i stvaranju krvnih zrnaca i prevenciji anemije. Od minerala se najviše izdvaja cink, selen, mangan i molibden, koji su neophodni za pravilan rast, metabolizam i jačanje imunog sistema.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU FORMULU?
Dodatak ishrani ANEMO + sadrži sve osnovne nutrijente koji su potrebni da bi se volumen crvenih krvnih zrnaca i količina hemoglobina vratila u normalno stanje. Sadrži velike količine vitamina A i vitamina C, a takođe obiluje i vitaminima B1, B2, B6 i B12.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Neto:

250g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dodatak u ishrani ANEMO +“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *