• 1
  • 0

„Imam cistu na repu pankrasa, radila sam biopsiju i sve je uredu, idem na ultrazvuk svakih odprilike 6 mjeseci, i na zadnjem ultra zvuku cista je umanjena. Bila je 03/27/2015 = 5.3×4.9×4.4 cm a sad novi snimak pokazuje 09/25/2015 = 3.0×2.5 cm.
Znatno sam promijenila način izhrane, skoro pa nikako ne koristim meso u kuci, mlijeko, jaja ne koristim , skoro svaki dan pravim prirodne djuseve većinom od organske cvekle, mrkve, jabuke, djumbira, limuna.

Ili blendam organske borovnice, maline jagode ,brusnicu i bananu sa bademovim ili kokosovim mlijekom i jako puno voca i povrca jedem, napravila sam kako je zovu energetsku bombu sa isklijalom psenicom, orasima, limunom, medom i bijeli luk, samljela i uzimam svaki dan po kasiku veliku. Napravila sam zelene orahe sa organskim medom i potrosila za mjesec dana, eh sad nisam sigurna ali nesto od ovoga topi tu cistu, a pocela sam da pijem i ovaj tonik o kome doktor Nikola Marković govori i radim te hidroterapije, pa vidjet cu sljedeci snimak sta ce se desiti.

Nadam se najboljem ako Bog da, a ono sto nisam napomenula da sam poslije biopsije upucena u institut za rak iako nema nikakvog znaka raka, a njihov hirurg kao jedinu opciju je imao otklanjane slezene i repa pankrasa i svakih 5 godina bi morala da idem na primanje nekih inekcija protiv infekcije zbog odklanjana slezene, ja nisam pristala na to pa cak sam odbila i antibiotike, zato prije nego sto vas iskasape probajte i raspitajte se, ucite .

Želim svakome ko je bolestan da ozdravi, pozz.“

Senija Basic

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *