• 1
  • 0

„Zovem se Dejan i 1989 rođen sam sa žuticom. Celi zivot imam bilirubin oko 120 celokulni a direktni oko 80. U januaru te godine nalazi su pokazali celokulni 220 a direktni 160. I po prvi put povecane enzime jetre. Jedan je bio 2.40 a drugi 1.4. Prije sedam dana slucajno sam video video snimak gospodina Markovica kad je pricao o onom toniku za jetru.

To primenjujem sad 7 dana. I moram vam reci (zato vam i pisem) da se je za samo 7 dana smanjilo zutilo u mojim ocima. Prosto mi se cini neverovatno da posle 25 godjna zivota i teskih reci doktora o tome kako cu uvek imati zite oci i visok bilirubin ja svakog dana imam svetlije oci. Pitam se kako ce tek biti za mjesec dana kad cu ici ponovo dati krv da vidimo nalaze. Eto toliko…morao sam da vam to napisem i da vam se zahvalim. 

Pozdrav iz Maribora“

Za one koji neznaju recept za tonik koji se spominje u tekstu možete naći na OVDE, recept je opisan u podnaslovu „Tonik za pročišćavanje jetre i žučne kese“ iako je preporučljivo da se primenjuje ceo program čišćenja jetre koji je opisan.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *