GRLO

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za krajnike i grlo u vidu spreja

Krajnici i treći krajnik su deo vašeg imunog sistema. Kada su otečeni ili upaljeni, to znači da su napadnuti od strane nekih štetnih mikroorganizama, i da je vaš imuni sistem u akciji (odbrane). Savremene medicinske knjige naglašavaju važnost krajnika u održavanju imuniteta, i iznose argumente protiv vađenja krjanika. Možda je u nekim situacijama to i neophodno ali u većini situacija možemo spasiti naše krajnike. Ovo je jedna od najbrže delujućih formula kod upae grla tokom prehlade kada su prisutni bol u grlu i otežano gutanje.

Opis

SASTAV:
– Koren Ehinacee
(Echinacea purpurea)
– Beli luk
(Allium sativum)
– Ljuta paprika
(Capsicum annuum)
– Nana list
(Mentha)
– Eterično ulje mente
(Mentha)

KAKO OVA FORMULA RADI
Sprej za grlo i krajnike je najbolji način da se branimo od mikroorganizama. Ova formula će takođe da ohladi i umiri grlo i krajnike, odmah! Na prvi znak sezonskog napada mikroorganizama, isperite grlo i progutajte ovu formulu da ugasi vatru! Ehinacea u kombinaciji sa belim lukom, najjačim prirodnim antibiotikom, čini snažan tandem koji postiže odlične rezultate u jačanju imunog sistema i uništavanju svih štetnih mikroorganizama. Nana, bogata etarskim uljima, osvežava i hladi obolelo područje delujući kao antiseptik, najviše zahvaljujući mentolu koji je njen sastavni deo.

ZAŠTO TREBATE DA JE NAPRAVITE
Lekari se slažu da grip i većina prehlada počinje u vašim sinusima i grlu. Potom, kapljična infekcija se sliva nadole i inficira pluća, i vi zaista postanete bolesni. Ako možete zaustaviti infekciju rano – dok je još u grlu – vi ćete sebe poštedeti mnogo bola i patnje. Biljna formula „Grlo“ vam daje ono što vam je potrebno de se vaše telo prirodnim putem bori protiv prehlade i gripa.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GRLO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *