ŽENSKA FORMULA

1,190.00 RSD

Biljna formula po receptu Ričarda Šulca za poboljšanje rada ženskih polnih organa

Ženska Formula“ je ženski balansirajući biljni tonik koji sadrži opuštajuće i dijuretičko bilje. u toku predmenstrualnog sindroma ali i menopauze, osetljivost žena postaje povećana – ponekad do tačke eksplozivnosti i normalno tada svakodnevni životni poslovi postaju dodatno opterećenje. Formula sadrži opuštajuće i antispazmatične biljke koje dodaju ovoj formuli oslobađajući efekat od preosetljivosti ali takođe i biljke koje povećavaju plodnost žena i povećavaju šansku za prirodno začeće tako što hormone dovode u ravnotežu. Za najbolje rezultate, koristite jednu bocu „Ženske rormule“ svakog meseca, najmanje tokom tri meseca za redom.

Opis

SASTAV:
– Koren kineske anđelike  (Angelica sinensis)
– Bobice konopljike (Vitex agnus-castus)
– Koren divljeg jama (Dioscorea villosa)
– List damijane (Turnera diffusa)
– Koren sladića (Glycyrrhiza glabra)
– Hmelj (Humulus lupulus)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Ženska formula
je sačinjena od kombinacije biljka koje deluju višestruko, obuhvatajući tako širok spektar ženskih polnih problema. Od neujednačenog mesečnog ciklusa, bolnih menstruacija, prevremene menopauze do problema sa začećem. Divlji jam je južnoamerička biljka, u prirodnom lečenju je veoma cenjena zbog svoje sposobnosti ujednačavanja i balansiranja hormona. Čak se koristio i u farmaceutskoj industriji za proizvodnju progesterona. Konopljika se u prirodnom lečenju koristi za tretiranje svih ženskih problema, od PMS-a do menopauze. Konopljika pomaže organizmu da uspostavi ravnotežu između estrogena i progesterona time što stimuliše proizvodnju progesterona. Ako se uzima kontinuirano tokom nekoliko meseci, značajno smanjenjuje simptoma PMS-a. Konopljika deluje na hipotalamus i hipofizu, male žlezde u mozgu koje kao dirigenti regulišu sve ostale hormone u organizmu. Indirektno utiče na povećanje stvaranja progesterona i na taj način vrši normalizaciju nivoa prolaktina. Kineska anđelika je biljka koja važi za najprodavaniju biljaku na svetu. Vrlo je efektivna kod hipogalakcije (smanjeno lučenje mleka kod dojilja), pomaže kod raznih vidova menstrualnih problema i bolova. Аnđelika je jedna od najstarijih lekovitih biljaka u prirodnoj medicini koja do dan danas nije izgubila na vrednosti.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Od ujednačenog i redovnog mesečnog ciklusa zavisiće mnogo toga u vašem fizičkom ali i emocionalnom zdravlju. Da bi žena bila zdrava i raspoložena potrebno je da ima uravnoteženi rad polnih hormona. Ova tinktura će vam pomoći u tome. Ako nemate redovne menstruacije, ili želite da poboljšate plodnost na prirodan način ili pak osećate da hormoni kao da „divljaju“  vašim telom pa ste preosetljivi onda je ova formula pravi blagoslov za vas!

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ŽENSKA FORMULA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *