PROSTATA

990.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca  za poboljšanje rada prostate

Svaki muškarac iznd 40 godina koji želi da održi zdravu prostatu treba da uzima 40 kapi tinkture „Prostata“ tri puta dnevno, dok se bočica ne potroši. Radite ovo 30-dana uzastopno, bar jednom godišnje.  Svako ko ima znake i simptome uvećane prostate (slab protok urina ili česte odlaske u toalet u sred noći) treba uzimati od 80 kapi tri puta dnevno tokom tri  meseca za redom, u tom periodu jedite samo vegetarijansku hranu.  U tom periodu poželjno je takođe uraditi jedan 30-dnevni program čišćenja organizma.

Opis

SASTAV:
– List Uve (Arctostaphylos uva-ursi)
– Bobice kleke (Juniperus communis)
– Kukuruzna svila (Zea mays L. (Poaceae))
– Testerasta palma (Serenoa repens)
– Aftička šljiva (Prunus africana)
– Koren koprive (Urtica dioica)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Biljke u ovoj formuli poput uve, kukuruzne svile i koprive prirodno podstiču protok urina dok biljke poput testeraste palme i afričke šljive održavaju normalnu veličinu prostate. Veoma je važno napomenuti da pored upotrebe biljne tinkture za prostatu savetuje se i veganska ishrana, koja smanjuje upalne procese i uvećanje prostate. Program veganske ishrane je od velikog značaja. To nije moralno pitanje, već naučno. Uzgajivači stoke i farmeri ubrizgavaju u krave i piliće steroide i hormone rasta da bi životinje bile veće i imale više mesa i baš ti hormoni rasta i steroidi su ono što mi stvaramo tokom puberteta. Oni stimulišu rast muških polnih organa i prostate, takođe oni su direktno povezani sa izazivanjem raka prostate.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Danas se procenjuje da će se kod 80% muškaraca razviti neki oblik uvećane prostate. Ova biljna formula nikada nije podbacila u pomoći muškarcima oko zdravlja njihove prostate, Ona omogućuje da mogu lakše da spavaju tokom noći bez buđenja i odlaska u toalet. Procenjuje se da prosečan muškarac koji ima probleme sa prostatom mora da ustane dva ili tri puta da ide do toaleta. Kada je prostata uvećana ili bolesna mlaz urina je slab, takođe postoje problemi sa jačinom samog mlaza i protokom. Pored programa veganske ishrane i upotreba osnovnih biljnih tinktura za jačanje organizma, biljna formula „Prostata“ vam može biti od velike koristi u održavanju zdrave prostate.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PROSTATA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *