USTA

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za dezinfekciju usta i jačanje desni

Za najbolje rezultate koristite biljnu formulu „Usta“ posle pranja zuba, čišćenja koncem i korišćenja strugača jezika. Promućkajte sadržaj bočice pre upotrebe. Potom ukapajte ili jednostavno sipajte (ukoliko uklonite kapalicu) biljnu formulu u omanju šolju ili čašu. Dodajte supenu kašiku u šolju (oko 7-8ml). Nagnite šolju sa formulom u usta, potom cedite i usisavajte tečnost energično između vaših zuba (sa obe strane), nakon toga grgoljite, a nakon toga ispljunite formulu. Ne gutajte. (Ovo je čist biljni proizvod koji vam neće naškoditi ukoliko ga i progutate, za razliku od drugih tečnosti za ispiranje usta, ali kada se proguta ova doza može da prouzrokuje blago uznemiravanje želuca, pa je preporučljivo da se ispljune).

Opis

SASTAV:
– Koren Ehinacee (Echinacea purpurea)
– List nane
(Mentha)
– Eterično ulje nane
(Mentha)
– Eterično ulje čajnog drveta
(Melaleuca alternifolia)
– Kora cimeta
(Cinnamomum verum)
– Majčina dušica
(Thymus serpyllum)
– Karanfilić
(Syzygium aromaticum)
– Koren sladića
(Glycyrrhiza glabra)
– Sveži beli luk
(Allium sativum)
– Mirika
(Myrica cerifera)
– Ljuta paprika
(Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA RADI
Vaši zubi: Ispiranjem zuba biljnom formulom „Usta“ (pogotovo posle obroka) ne samo da uklanjate zaglavljene čestice hrane, nego i otklanjate stariju trulu hranu, ubijate klice i bakterije, uništavate infekciju i uklanjate štetne kiseline i gnoj.
Vaše desni: Biljna formula „Usta“ sadrži biljke koje su opore i koje će zapravo zategniti desni, što će ih učiniti zdravijim i jačim, i boljim u zaštiti vaših zuba.
Vaš jezik: Kada ispirate vaša usta sa biljnom formulom „Usta“, ona prodire u pukotine vašeg jezika i ubija milione bakterija koje uzrokuju loš zadah.
Vaši krajnici: Biljna formula „Usta“ je moćno sredstvo za dezinfekciju cele usne duplje, uključujući i dezinfekciju krajnika. Svakodnevno ispiranje sa ovom formulom će uništiti štetne bakterije, gljivice i viruse.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Održavajući vaša usta čistim i zdravim takođe održavate i zdravlje celokupnog organizma! To nije povezano sa održavanjem dobrog izgleda vaših zuba. Višak bakterija i plaka u ustima su povezani sa povećanim rizikom od srčanih i moždanih udara, kao i plućnih infekcija i upala pluća. Koristite biljnu formulu „Usta“ 30 dana za redom, i primetićete veliki napredak i razliku u zdravlju vaših desni!

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „USTA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *