BUBREZI – BEŠIKA

690.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za poboljšanje rada bubrega i bešike

Tinktura „Bubrezi-bešika“ ima više funkcija u unapređenju zdravlja: ​​dobar i brz protok urina, eliminaciju i otapanje naslaga kalcijuma. Bilje u ovoj tinkturi kao što su uva, kleka,  rastavić, peršun, … su korišćeni u prirodnom lečenju kao dobri diuretici i čistači organizma. Diuretici su ti koji stimulišu zdrave bubrege da izlučuju urin, oni vrše prirodnu dezinfekciju bubrega i bešike.  Ako ste uhvatili sebe da ne pijete dovoljno tečnosti, da imate peckanje pri mokrenju, bol u predelu bubrega onda je ova formula prva pomoć za vas.

Opis

SASTAV:
– Koren đumbira (Zingiber officinale)
– List Uve (Arctostaphylos uva-ursi)
– Bobice kleke (Juniperus communis)
– Rastavić (Equisetum arvense)
– Koren čička (Arctium lappa)
– Kukuruzna svila (Zea mays L. (Poaceae))
– Koren peršuna (Petroselinum crispum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Biljke u ovoj formuli deluju kao složan tandem za regeneraciju bubrega i podsticaj izlučivanja loših stvari iz našeg organizma kroz njih. List uve sadrži poznate fitohemikalije, kao što su: isparljiva ulja, arbutin, kvercetin, jabučnu i galsku kiselinu. Arbutin je zadužen za očuvanje zdravog i čistog urinarnog trakta. Kvercetin štiti kapilare u sistemu filtriranja bubrega. Jabučna i galska kiselina (iste koje nalazimo u jabukama i jabukovom sirćetu) sjajno utiču na  bubrege i zdravlje bešike. Bobice kleke, kukuruzna svila, rastavić, čičak i peršun sadrže fitohemikalije koje su diuretici, oni su zaduženi za očuvanje čiste i zdrave sredine u okviru urinarnog trakta.

ZAŠTO TREBATE DA IMATE OVU TINKTURU?
Svaki organ u vašem telu ZAVISI od zdravlja i snage vaših bubrega. U stvari, sve ćelije u vašem telu trebaju unos hrane i eliminaciju otpada napolje, i one trebaju vaše bubrege da urade to! Začepljeni i spori bubrezi utiču na svaki sistem u vašem organizmu, jer vaši bubrezi predstavljaju ključni deo dopremanja neophodnih vitamina i kiseonika u vaše ćelije i izbacivanja toksina van organizma. Ako želite da ostanete zdravi, održati vaše bubrege u dobrom radnom stanju je od suštinskog značaja.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BUBREZI – BEŠIKA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *