KRV

790.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za čišćenje krvnih sudova

Tinktura „Krv“ predstavlja blaži oblik formule „Detox“ i namenjena je za blaža stanja i preventivu. Odlično deluje na srce, krv i krvne sudove pa se može koristiti kod problema sa gojaznošću, trombocitima, visokim pritiskom, za jačanje cirkulacije, za opšte pročišćavanje krvnih sudova itd.

Opis

SASTAV:
– Cvet crvene deteline (Trifolium pratense)
– Imela (Viscum album)
– Koren štavelja (Rumex crispus)
– Sveži beli luk (Allium sativum)
– Ljuta, čili paprika  (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Biljke u ovoj formuli su klasični i tradicionalni čistači krvi i limfe, i to je jedan od najvažnijih razloga zašto se ova formula koristi u skoro svakom programu prirodnog lečenja za lakše bolesti. Dok beli luk u kombinaciji sa crvenom detelinom razređuje krv i snižava nivo holesterola i visokog pritiska ljuta paprika deluje na jačanje cirkulacije kroz telo i ubrzanje metaboličkih procesa, biljke poput imele i štavelja za to vreme igraju aktivnu ulogu „čistači“ krvi i limfe.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Ovo je veoma važna tinktura u prirodnom lečenju za čišćenje koja otklanja nagomilane toksine i otrove iz krvi, telesnih masti i ćelija. Kada bi se ova formula redovno koristila u svakodnevnom životu značajno bi se smanjio rizik od srčanih udara i šloga. Naravno nikako ne treba zaboraviti opšti uticaj ishrane. Pored toga što ova formula razređuje krv ona i jača cirkulaciju te tako blagotvorno deluje na ceo kardio-vaskularni sistem.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KRV“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …