ULjE OD MAGNEZIJUMA

390.00 RSD

Vodeni rastvor magnezijum-hlorida.

Direktnim nanosom na kožu, magnezijum-hlorid se trenutno apsorbuje u tkiva i na taj način povećava nivo magnezijuma u organizmu. Budući da magnezijum pri tome ne prolazi kroz probavni trakt, nema rizika od neprijatnog laksativnog učinka. Nanošenje ulja magnezijum-hlorida na kožu pokazalo se i kao dobar način naoknađivanja „zaliha“ magnezijuma.

Opis

SASTAV:
Magnezijum hlorid
Destilovana voda

KAKO OVO ULjE DELUJE?
Tretmani Mg uljem poboljšavaju funkciju naših ćelija i imunog sistema, štite ćelije od oksidativnog oštećenja, povećavaju limfnu cirkulaciju. Masažama Mg uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim). Transdermalna upotreba Mg ulja je brz i precizan način da se poprave hronična i degenerativna stanja izazvana njegovim nedostatkom.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU FORMULU?
Magnezijum (Mg) je mineral podmlađivanja. Sa starenjem se smanjuje sposobnost apsorpcije. Degeneraciju karakteriše akumulacija kalcijuma i gubitak Mg u ćelijama. Naši organi i tkiva kalcifikuju i akumuliraju kalcijum u telu što dovodi do preranog starenja. Mg poboljšava gustinu kostiju i smanjuje rizik od osteoporoze, smanjuje fizičku iscrpljenost i stres. Čak i blagi nedostatak Mg može izazvati manjak serotonina i izazvati depresiju, nervozu, agresivnost. Mg ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomaže kod nesanice, anksioznosti, razdražljivosti, glavobolje, konvulzija.

 

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period upotrebe:

Period trajanja:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ULjE OD MAGNEZIJUMA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *