ULjE ZA REGENERACIJU I OBNOVU TKIVA

1,490.00 RSD

Biljna formula za regeneraciju kostiju, mišića i ligamenata.

Ulje za obnovu tkiva će itetako dobro doći ako imate bolove u kostima ili zglobovima, ako imate neku povredu, isčašenje, uganuće ili sl. Posebno će dobro doći ako ste sportista ili imate česte probleme sa kičmom i pršljenovima. Svakako je dobar pomoćnik za održavanje zdravih i snažnih mišića i unutrašnjeg tkiva.

Opis

SASTAV:
Ulje od zimzelena
(Gaultheria procumbens)
– Ulje od cveta nevena (Calendula officinalis)
– Ulje od cveta kantariona (Hypericum perforatum)
– Ulje od cveta arnike (Arnica montana)
Koren đumbira (Zingiber officinale)
Ljuta paprika (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Ulje za obnovu tkiva (BFC ulje) je čuveno ulje doktora Kristofera učitelja doktora Šulca. Najdelotvornije ulje za obnovu tkiva, mišića, kostiju, zglobova, ligamenata, hrskavica. Veoma pogodno za sportiste i rekreativce. Ova formula smanjuje bol i zalečuje oštećeno tkivo. Veoma pogodno za osobe koje boluju od artritisa, multiple skleroze, kostobolje, reume, povrede mišića. Ako želite da formula ima najjače dejstvo pre upotrebe treba da se istuširate i onda nanesete ulje na oboleli deo tela.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU FORMULU?
Ovo je najbolja formula na tržištu koja provereno za nekoliko sedmica ublažava bolove i regeneriše dublje tkivo. Sastavljena od eteričnog ulja zimzelena, kantariona, nevena, arnike, kristala mentola, maslinovog ulja, ljute paprike, đumbira. Dnevna doza je: nekoliko puta tokom dana utrljavati formulu na oboleli deo tela. Pre svakog uzimanja promućkati bočicu.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period upotrebe:

Period trajanja:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ULjE ZA REGENERACIJU I OBNOVU TKIVA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *