• 659
  • 0

99% svih bolesnih ljudi veruje da nisu oni krivi za svoje bolesti nego njihovi geni ili okolina, i oni samo čekaju na čudesni lek koji će ih izlečiti; ostalih 1% veruje da su oni krivi zbog toga kako se osećaju i zatim preduzimaju nešto za svoje zdravlje, a mnogi to zaista i čine! Tih istih 99% takođe veruje da bi trebalo posetiti doktora svaki put kada se razbolite; ostalih 1% ne veruju da bi trebalo posetiti doktora kada ste bolesni, tih 1% zapravo veruje da je odlazak kod doktora razlog zašto im se stanje pogorša!

Kada godinama odlazite kod doktora i kada mu verujete da vam nikada neće nauditi, vi počinjete da se oslanjate na njega ili nju za svaku stvarčicu, čak i za najmanju nelagodnost koju doživite. Neki čak idu toliko daleko da svom doktoru veruju – slepo. A zašto i ne biste? Očekujete da je vaš doktor obrazovan na najboljim fakultetima i da je savladao svu veštinu lečenja – ali u stvarnosti nije tako!

Doktori zapravo nikada ne nauče da izleče bilo šta, a o tome šta vas čini zdravim verovatno znaju čak i manje od vas. Jedino obrazovanje koje vaš doktor ikada stekne je kako da vas stavi pod nož i kako da ono što je u vama ubije pomoću opasnih droga, a sve to čini bez da vas ubije! Verujte da je za ovo potrebno mnogo godina da se nauči, ali opet, ono nema nikakve veze sa lečenjem bilo koje bolesti ili simptoma koji će se u vama ikada razviti. A ako se zadesite kod doktora za kojeg se čini da razume prirodno lečenje, to nije zato što je taj doktor to naučio u školi nego je samouk, kao vi i mi! Škole ne uče kako se leči bilo koja bolest, bar ne ijedna „akreditovana“ škola.

Dakle, kojih su to 5 velikih laži koje doktori govore svojim pacijentima?

1. Vaša bolest i simptomi su nasledni.
2. Ne postoji lek, tako da morate uzimati lekove do kraja života.
3. Svi prirodni lekovi su nadrilekarstvo.
4. Kada se razbolite, posetite doktora.
5. Nastavite da plaćate zdravstveno osiguranje, jer vam je ono potrebno kada se razbolite.

Pošto 99% svih bolesnih osoba veruje u ovih 5 laži, koje sada obuhvataju 3 generacije, danas imamo više bolesti nego ikada ranije u svetskoj istoriji! Šta političari rade da bi pomogli? Prisiljavaju svakoga na vakcinaciju, tako da smo svi prisiljeni da ovekovečujemo najveću laž u istoriji ljudskog zdravlja!

A istina je:

1. U većini slučajeva bolesti nisu nasledne. Preko roditelja mi možemo imati genetske slabosti, ali nasledne bolesti su prava retkost. Na primer, hipertenzija se ne nasleđuje, već ako je vaš otac imao nezdravu ishranu prebogatu mastima i holesterolom velika je verovatnoća da ćete vi od njega naslediti te iste navike ishrane koje će i kod vas izazvati hipertenziju. Ukoliko biste promenili svoje životne navike i hipertenzija bi nestala, što znači da niste nasledili bolest već ste nasledili loše navike.

2. Farmaceutski lekovi tretiraju samo simptome a ne uzrok, tako da ih konstantno morate koristiti. Prirodnim metodama lečenja i prelaskom za zdrav način života sasecamo bolest u korenu što će automatski uticati na to da se i simptomi povuku, ali ovoga puta se bolest neće vraćati, kao što je slučaj sa farmaceutskim lekovima.

3. Prirodna medicina nije nadrilekarstvo. U prirodnoj medicini se koriste terapije koje su naučno utemeljene a ne okultne veštine na koje danas možete naići na svakom koraku. Metode kao što su iridologija, refleksologija, bioenergija, homeopatija, joga, meditacija, akupunktura, akupresura i mnoge druge su zapravo okultne veštine koje nazivamo nadrilekarstvom.

4. U nekim slučajevima je dobro posetiti lekara konvencionalne medicine kako bismo što preciznije utvrdili stanje organizma. Ali u većini slučajeva se bolest može jednostavno rešiti uz lekovite biljke do kojih lako možete doći i uz promenu načina života.

5. Ako naučite osnove prirodne medicine lekar vam neće biti potreban.

Vi imate izbor i vi možete izlečiti sebe na prirodan način – hiljade njih već jesu ove godine! Sve što treba da uradite je da počnete svaki dan da jedete i pijete ono za šta znate da je 100% organsko i biljnog porekla, i primetićete kako se vaše zdravlje iz dana u dan poboljšava. Vi možete to!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *