• 602
  • 0

Da li ste znali da vakcina za male boginje sadrži u sebi ćelije jetre Afričkog zelenog majmuna? Zašto biste tako nešto unosili u svoje telo, i na koji bi način uopšte tako nešto moglo da pomogne našem telu u borbi protiv bolesti, kad bi pre lako moglo izazvati neku bolest?

Da li ste znali da takozvana „RotaTeq“ (uputstvo na engleskom jeziku) vakcina sadrži u sebi smrtonosnu bolest koja je odgovorna za masovna uginuća svinja u Kini? Žašto bi iko pristao da se ova vakcina ubrizga u mišićno tkivo da bi navodno „pomogao“ u prevenciji protiv neke druge bolesti? To je potpuna ludost. Ovo sigurno znači da niko ne čita uputstvo koje se dobija uz vakcine u kojem piše šta sve vakcina sadrži i koje su kontraindikacije.

Da li ste znali da HPV Gardasil (uputstvo na engleskom jeziku) sadrži rekombinantnu DNA – to znači da sadrži genetski modifikovane viruse i bakterije koji mogu biti opasni po zdravlje dece i tinejdžera? Ova toksična vakcina takođe sadrži polisorbat 80, koji je sintetička supstanca. Da li stvarno želite da ovo ubrizgate u vaše telo? Bilo bi najbolje da pročitate uputstvo  koje dolazi sa vakcinom kako biste bili osvedočeni koje sve loše supstance unosite u svoje telo?

Pogodite samo koliko smrtonosne žive ima u prosečnoj vakcini protiv gripa? Iako stručna lica tvrde da više ne stavljaju živu u vakcine za decu, danas se u vakcinama nalazi tiomersal/timerosal koji je u stvari jedna forma žive i koji se koristi kod dece i trudnica.

Zapravo, kada se timerosal (50% živa) ubrizga tokom trudnoće, postoje velike šanse da se dese malformacije fetusa. Mnoge zemlje zabranjuju upotrebu vakcina koje sadrže timerosal, ali u našoj zemlji se i dalje koristi, i smatra se korisnim od strane ministarstva zdravlja, doktora, medicinskih sestara, bolnica, korporacija i školskog sistema.Većina medicinskog osoblja nije ni upućena u štetnost vakcina zato što nisu ni pročitali uputstvo i ispitali sastav.

Ne postoje sigurne doze žive u vakcinama

Uprkos tome da se ove hemikalije koriste već četvrt veka na našim prostorima, sigurne količine žive, aluminijuma i formaldehida (hemikalija za balzamiranje) nikada nisu dokazane sa bilo kojim naučnim dokazima ili istraživanjem, na životinjama ili ljudima, a tek da ne pominjemo bebama i trudnicama, iako alopatska zajednica tvrdi da su ove količine sigurne.  Veterinarska medicina je takođe korumpirana kao i alopatska, ako ne i gore.

Neurobihevioralne, imunološke i inflamatorne reakcije na timerosal, aluminijum i ostale štetne hemikalije, uopšte nisu retkost, zapravo incidenti su prilično uobičajena stvar. Javnost uopšte nija obaveštena o milijardama dolara koji se isplaćuju iz fonda za odštetu od vakcina, žrtvama koje su iskusile posledice nakon vakcinacije. To nikada nije objavljeno na TV-u, u novinama ili bilo kojim drugim medijima, zato što bi u tom slučaju ljudi masovno odbijali vakcine, što bi dovelo do propadanja ove industrije otrova.

Ove reakcije se uglavnom mogu primetiti u zemljama sa niskim dohotkom gde se izloženost metil-živi i ostalim neurotoksikantima u kombinaciji sa neuhranjenošću pokazuju čvrstu vezu.

Za više informacija o vakcinama pogledajte tekstove: „Vins Ferel: Vakcine, novi genocid?“ i „Vins Ferel: Industrijska proizvodnja novih bolesti

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *