• 1
  • 0

Njena mama i mama njene mame, obe su umrle od raka dojke, u 47 godina, odnosno 36 godina.

U njenoj porodici zabeležen je niz slučajeva umiranja od bolesti raka, i u porodici su izuzetno česti i slučajevi dijabetesa.

Sve dakle govori, barem po standardima zapadne medicine, da je Annete Larkins imala predispozicije da već napusti ovaj svet ili bude teško bolesna. Ali njoj su sada 72 godine i izgleda kao da joj je 30. A tako se zaista i oseća!

U čemu je tajna ove starice?

Ona je odlučila da pokuša održati zdravlje bez lekova i hemikalija. Kao polaznu tačku uzela je staru izjavu Hipokrita: „Neka hrana bude lek i neka lek bude hrana“.

Larkinsova se odlučila na model ishrane u kojem nastoji u potpunosti izbaciti iz svog jelovnika masovno proizvedenu hranu kakvu kupujemo u našim supermarketima. Umesto toga, u svojoj kući i oko nje uzgaja puno voća i povrća koje jede u velikim količinama, o ono što ne može pojesti odmah, od toga načini sokove koje kasnije konzumira.

Pre dve godine o njoj su pisali i izvještavali neki od najpopularnijih zapadnih medija, poput ABC-a ili Daily Maila, a od tada datira i ova anegdota, o kojoj govori i slika – da kada izađe vani za svojim, inače, 16 godina mlađim mužem, svi misle da mu je ona ćerka.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *