• 1
  • 0

Rosa Majkić (66 god.) se već 26 godina bori sa hroničnim poliartritisom koji je oborio sa nogu i ostavio sa jakim bolovima.

Godinama se lečila raznim metodama, od konvencionalne medicine, alternativnih metoda lečenja, čak je bila i u Gersonovom institutu u Mađarskoj, ali sve je to bilo bezuspešno i njeno stanje svakim danom sve više pogoršavalo. Pored poliartritisa Rosi su švajcarski lekari dijagnostikovali i niz drugih oboljenja između kojih se nalazi i osteoporoza. Nakon 26.godišnjeg iskustva sa lekarima i njihovim terapijama koje su joj stanje konstantno pogoršavale Rosa je odlučila da sa njima prekine saradnju i iz Švajcarske dođe u Srbiju i započne program po Ričardu Šulcu. Program za „neizlečive bolesti„. Takođe treba spomenuti da su joj lekari otvoreno rekli da je njeno stanje neizlečivo.

Kada je došla u CPM plakala je dok je hodala i nije mogla da ustane sama bez pomoći. Kako ona kaže, ovo je poslednja šansa da se nešto uradi. Nakon 30 dana terapije Rosa ze izuzetno dobro oporavila, bolovi su se većinom povukli, a čak može i potpuna samostalno da funkcioniše. Ako pri tome dodamo da noćima nije mogla da spava i da joj svaki okret u krevetu pričinjavao bol onda možemo slobodno reći da smo i više nego zadovoljni postignutim rezultatom.

Naravno, posle toliko godina bolesti ona će morati da nastavi sa terapijom dok ne dođe do potpunog izlečenja…

Ovo je njeno svedočanstvo,
na samom kraju video materijala moćićete da pogledate i neke delove terapije koju je Rosa primenjivala.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *