ANTIBIOTIK

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca sa antibakterijskim dejstvom

Tinktura „Antibiotik“ spada u set od prvih 5 osnovnih tinktura za detoksikaciju organizma. Pored formule imuno, cirkulacija, detoks, jetra i bubrezi ova formula je sledeća na listi neophodnih da bi se pravilno detoksikovao i ojačao organizam. Beli luk ima preko 80 aktivnih sumpornih jedinjenja i to ga čini nepobedivim prirodnim antibiotikom sa brzim delovanjem. Pored prve pomoći kod čišćenja krvi, razbijanja triglicerida, holesterola itd, ova formula ima blagotvoran učinak na povišen krvni pritisak i prisustvo parazita u organizmu.

Opis

SASTAV:
– Beli luk (allium sativum)
– Koren đumbira (zingiber officinale)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Beli luk jača imunitet, predstavlja prirodni antibiotik, snižava krvni pritisak, snižava nivo holesterola, snižava šećer u krvi. Pored svega navedenog beli luk nas u priličnoj meri štititi od spontanog zgrušavanja krvi, jer ne samo što krvne pločice čini manje lepljivim, čime se usporava formiranje krvnih ugrušaka, nego i rastvara krvne ugruške koji su se prethodno počeli stvarati. Đumbir ublažava dejstvo soka od belog luka, olakšava varenje i poboljšava cirkulaciju.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Aktivno deluje protiv parazita, virusa, bakterija, gljivica, čisti jetru. Beli luk, glavni sastojak ove tinkture, izuzetan je u borbi protiv virusa i bakterija, najjači je prirodni antibiotikSelektivno uništava sve što je štetno i strano u organizmu čoveka, ne uništavajući pri tom dobroćudne bakterije koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje čovekovog organizma. Čisti od svih nagomilanih toksina zbog toga je neizostavan elemenat prilikom procesa prirodnog lečenja.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ANTIBIOTIK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …