UHO

990.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za poboljšavanje sluha

Ova formula je sjajan način da dopremo do slušnog aparata, deluje veoma stimulativno na ušne nerve pojaavaući njihov senzibilitet i aktivnost. U kombinaciji sa biljnom formulom za „Mozak“ (koja poboljsava protok i dotok krvi i kiseonika do mozga) i formulom „Nervi#1“ (koja umiruje i opusta nervni sistem) daje najbolje rezultate. Ako imate neprijetan bol u uhu, tinitus, oštećene nerve uha, oslabljen sluh itd ova formula može biti pravi blagoslov za vas.

Opis

SASTAV:
– Divlji ruzmarin  (Inula helenium)
– Plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides)
– 
Lobelija list i seme (Lobelia inflata
– 
Plava vrbena (Verbena hastata
– 
Kapica (Scutellaria lateriflora)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Veoma pogodna za osobe koje imaju oboljenja: multipla skleroza, mišićna distrofija, amiotrofična lateralna skleroza, problem sa hipofizom, centralnim nervnim sistemom. Najbolja formula na tržištu koja obnavlja ćelije i nerve mozga, uha, očiju. Pomaže boljem funkcionisanju očiju, mozga, ušiju. Pogodno za osobe koje su preživele moždani udar, oštećenja bubne opne ili imaju problem sa nervima oka. Sastavljena od najboljih biljaka: divlji ruzmarin, plava stanićarka, lobelija, plava vrbena.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Osnovna potreba svakog čoveka jeste da ima zdravo i dobro čulo sluha. Međutim danas na žalost iz raznoraznih razloga naše čulo sluha je dosta oslabelo: buka u gradu, glasno slušanje muzike i televizije, stres, oslabljeni nervni sistem, toksini u vodi i hrani, itd su samo neki od razloga zašto je naše čulo sluha slabo. Ako imate bilo kakvih problema sa vašim sluhom od oslabljenog čula sluha do zujanja u ušima ova tinktura vam može biti od pomoći.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period trajanja:

Period upotrebe:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „UHO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …