MOZAK

590.00 RSD

Biljna tinktura po receptu Ričarda Šulca za poboljšanje rada moždanih funkcija

Kad mislimo na naš mozak ne mislimo samo na skup sivih ćelija ispod naše glave, ne nego mislimo na sve ono što mi zapravo jesmo. Sve ono što smo mi je spakovano unutra – celi naš život (naša sećanja, naše navike, naša razmišljanja, naša verovanja, naše emocije, itd). U zavisnosti od toga kakve su sve te stvari koje sačinjavaju naš život onakav je naš mozak u celini. S toga ništa više ne može povrediti rad naših sivih ćelija i razboleti naš mozak od stresa i neurednog načina života, iz tog razloga ništa bolje ne utiče na njega kao što utiče dobro raspoloženje, pozitivnost i lekovito bilje u ovoj formuli.

Opis

SASTAV:
– Llist ginka
(Gingko biloba)
– Ruzmarin (Rosmarinus officinalisor)
– Gotu kola (Centella asiatica)
– Ljuta paprika (Capsicum annuum)
– Koren iđirota (Acorus calamus)
Plod kole (Cola acuminata)

KAKO OVA FORMULA DELUJE?
Ginko biloba
povećava dotok krvi i kiseonika u mozak. Klinički je dokazano da potpomaže zdravlje mozga. On čak povećava sposobnost pamćenja, pomaže u slučaju demencije, daje osećaj fizičkog i emocionalnog blagostanja, poboljšava zdrav sluh i vid i još mnogo, mnogo toga. Ginko je snažna i efikasna pomoć zdravoj cirkulaciji, pozitivnom mentalnom stavu i rešava mnoge probleme vezane za slabu cirkulaciju. Ginko je 100 puta efikasniji kada se pomeša sa ljutom paprikom! Ljuta paprika povećava protok krvi u glavu brže i efikasnije od bilo koje druge poznate biljke. To je razlog zašto, kada je uzmete, vaše lice pocrveni. Glavni uzrok žalbi obolelih je najčešće povezan sa slabom cirkulacijom u obolelom delu tela, blokirajući ga da dobija sve što mu je potrebno (hrana, kiseonik, voda..) od ostalog dela tela. Kada je ovo područje blokirano, odvojeno, zatvoreno, zdravstveni problemi se uvek sele u taj deo tela. Ljuta paprika razbija ovu blokadu i vraća život celom telu. Ginko biloba se koristi vekovima unazad i daje dobre rezultate, ali ovi rezultati nisu ni približni onima koji se dobijaju kada se pomeša sa ljutom paprikom i ostalim biljkama iz ove formule. Tek tada možete da iskusite pravu lekovitu moć Ginko bilobe i šta ovo čudo od biljke može da uradi za vaš mozak.

ZAŠTO TREBA DA IMATE OVU TINKTURU?
Mozak, kao i bilo koji drugi organ, treba da usvoji hranu, a zatim da eliminiše otpad. Kada je mozak ne može da obavi ove osnovne funkcije, ta blokada dovodi do nagomilavanja otpada, toksina, mulja, sluzi, plaka, kako god želite da je zovete, i izaziva da vaš mozak biva zapušen, što onda može da dovede do hiljadu bolesti, od Alchajmerove bolesti, prerane demencije, senilnosti, očnog i slušnog poremećaja do paralize. Alchajmerova bolest će pogoditi više od 14 miliona stanovnika SAD-a u narednoj deceniji.

Dodatne informacije

Način upotrebe:

Period upotrebe:

Period trajanja:

Čuvanje:

Proizvodnja:

Zapremina:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MOZAK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …