Sale

7-DNEVNI „MINI PAKET ZA BUBREGE I BEŠIKU“

Original price was: 2,170.00 RSD.Current price is: 2,099.00 RSD.

Paket biljnih tinktura za čišćenje bubrega i bešike u trajanju od 7.dana

Nedovoljna količina unete tečnosti u toku dana, kafa, gazirani napitci, hemikalije od lekova i razne druge supstance koje svakodnevno unosimo u organizam sve to oštećuje naše bubrege i usporava njihov rad.  Komplet „Mini program za bubrege i bešiku“ u trajanju od 7.dana je pre svega namenjen zdravim ljudima. Onima koji nemaju težih problema sa bubrezima i bešikom ali žele da je održavaju u dobrom stanju. Ovaj paket je najbolja prva pomoć vašim bubrezima i krvnim sudovima da eliminišu i izbace napolje sve zaostale toksine, uradite ovaj program 2-4.puta godišnje i vaši bubrezi će vam biti zahvalna na tome.

Kategorija:

Opis

Ako ste neko ko relativno vodi računa o zdravlju i onome što unosi u svoje telo onda je ovo pravi program za vas. 7.dana je isuviše nedovoljan vremenski period da možete popraviti sva veća oštećenja na bubrezima ali ako su vaši bubrezi u redu i samo želite da im pomognete onda 7.dana je dovoljan vremenski period da napravite sjajne rezultate. Ako ste početnik i nemate puno iskustva sa prirodnom medicinom i tinkturama a imate problema sa bubrezima ili bešikom onda je kao neki početak ovo dobar izbor za vas.

Program se sastoji od tri nezavisne tinkture koje se koriste zajedno. Tinktura „Detoks“ ima zadatak da razredi krv i očisti krvne sudove, tinktura „Cirkulacija“ je zadužena da pokrene i pojača cirkulaciju kroz vaše telo i jetru kao bi se ubrzao proces detoksikacije, tinktura „Bubrezi-bešika“ će regenerisati i ojačati bubrege i bešiku, i uz spomoć predhodne dve tinkture ubrzati eliminaciju otrova iz krvotoka i urinarnog trakta i izbaciti ih kroz urin napolje.

1.DAN: Popijte 250.ml limunade, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

2.DAN: Popijte 250.ml limunade sa 1/2 kašike domaćeg jabukovog sirća, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

3.DAN: Popijte 250.ml limunade sa 1 kašiku domaćeg jabukovog sirća i 1/2 kafene kašičice meda, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

4.DAN: Popijte 250.ml limunade sa 1,5 kašike domaćeg jabukovog sirća i 1/2 kafene kašičice meda, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

5.DAN: Popijte 250.ml limunade sa 2 kašičice domaćeg jabukovog sirća i 1 kafene kašičice meda, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

6.DAN: Popijte 250.ml limunade sa 2,5 kašičice domaćeg jabukovog sirća i 1 kafene kašičice meda, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

7.DAN: Popijte 250.ml limunade sa 3 kašičice domaćeg jabukovog sirća i 2 kafene kašičice meda, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Bubrezi-bešika“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

NAPOMENA: Ako ste program uradili tačno po rasporedu, to je odlično urađen posao. Ali ako nemate vremena da ujutro popijete limunadu sa sirćetom i medom, program se može uraditi i bez njih. Ali je puno bolje ako možete ispoštovati ovaj režim. Limunada je sjajan osvežavajući tonik koji će pomoći u ovom programu za rastvaranje lakših oblika toksina u mokraćnim kanalima ili bubrezima, za malo čvršće strukture kalcifikacije koristi se jabukovo sirće koje će početi da otapa i kalcifikacije u zglobovima i mišićima i sve to izbaciti van. Med je tu da poboljša kiseli ukus ovom toniku.

Dodatne informacije

Čuvanje:

Proizvodnja:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „7-DNEVNI „MINI PAKET ZA BUBREGE I BEŠIKU““

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *