Sale

7-DNEVNI „MINI PAKET ZA JETRU i ŽUČ“

Original price was: 2,170.00 RSD.Current price is: 2,099.00 RSD.

Paket biljnih tinktura za čišćenje jetre u trajanju od 7.dana

Živimo u vremenu kada su štetne materije svuda oko nas, bilo da smo danas pojeli nešto što nije bilo baš najzdravije ili smo bili zaglavljeni u saobraćaju sve te šestice i toksini će budite sigurni pronaći svoj put do vaše jetre. Komplet „Mini program za jetru i žuč“ u trajanju od 7.dana je pre svega namenjen zdravim ljudima. Onima koji nemaju težih problema sa svojom jetrom ali žele da je održavaju u dobrom stanju. Ovaj paket je najbolja prva pomoć vašoj jetri i krvnim sudovima da eliminišu i izbace napolje sve zaostale toksine iz predhodnog meseca. Uradite ovaj program 2-4.puta godišnje i vaša jetra će vam biti zahvalna na tome.

Kategorija:

Opis

Ako ste neko ko vodi računa o zdravlju i ishrani onda je ovo pravi program za vas. 7.dana je isuviše nedovoljan vremenski period da možete popraviti sva veća oštećenja na jetri ali ako je vaša jetra u redu i samo želite da joj pomognete onda 7.dana je dovoljan vremenski period da napravite sjajne rezultate. Ako ste početnik i nemate puno iskustva sa prirodnom medicinom i tinkturama a imate problema sa jetrom onda je kao neki početak ovo dobar izbor za vas.

Program se sastoji od tri nezavisne tinkture koje se koriste zajedno. Tinktura „Detoks“ ima zadatak da razredi krv i očisti krvne sudove, tinktura „Cirkulacija“ je zadužena da pokrene i pojača cirkulaciju kroz vaše telo i jetru kao bi se ubrzao proces detoksikacije, tinktura „Jetra-žuč“ će regenerisati i ojačati jetru, i uz spomoć predhodne dve tinkture ubrzati eliminaciju otrova iz krvotoka i jetre i izbaciti ih kroz žučnu kesu u creva.

1.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od narandže, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

2.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od grejfruta, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

3.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od grejfruta u ubacite u njega malo đumbira i belog luka, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

4.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od grejfruta sa belim lukom, đumbirom i 1/2 supene kašike maslinovog ulja, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

5.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od grejfruta sa belim lukom, đumbirom i 1 supenom kašikom maslinovog ulja, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

6.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od grejfruta sa belim lukom, đumbirom i 2 supene kašike maslinovog ulja, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

7.DAN: Popijte 250.ml ceđenog soka od grejfruta sa belim lukom, đumbirom i 3 supene kašike maslinovog ulja, 15-30.min nakon toga popijte tinkturu „Detoks“, 15-30.min nakon nje popijte tinkturu „Jetra-žuč“ a zatim 15-30.min i tinkturu „Cirkulacija“. Sve tinkture uzimajte po 80.kapi i postupak ispijanja tinktura ponovite još 2.puta na dan.

NAPOMENA: Ako ste program uradili tačno po rasporedu, to je odlično urađen posao. Ali ako nemate vremena da ujutro popijete sok od narandže ili grejpa, program se može uraditi i bez njih. Ali je puno bolje ako možete ispoštovati ovaj režim. Citrusni sok u kombinaciji sa maslinovim uljem ima zadatak da isprovocira vašu žučnu kesu kako bi počela da se prazni. Beli luk je tu kao antibiotik, dok će đumbir umanjiti mučninu i poboljšati varenje tonika.

Dodatne informacije

Čuvanje:

Proizvodnja:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „7-DNEVNI „MINI PAKET ZA JETRU i ŽUČ““

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *