Sale

7-DNEVNI „MINI PAKET ZA CREVA“

Original price was: 2,570.00 RSD.Current price is: 2,490.00 RSD.

Paket biljnih tinktura za čišćenje creva u trajanju od 7.dana

Sve bolesti prvo kreću iz creva, isto tako svaka preventiva ili lečenje mora da počne od ovih organa. Možda nemate dovoljno vremena da radite klistiranje debelog creva ili vam se to možda čini naporno, ali ono što sigurno možete a to je da odvojite bar dva puta godišnje po 7.dana da temeljno očistite vaša creva. Komplet „Mini paket za creva“ ima zadatak da očisti i dezinfikuje vaš želudac, tanko i debelo crevo.

Kategorija:

Opis

Sa programom je najbolje početi ujuto čim se probudite. Crevna formula „Creva #1“ može se piti i uveče pred spavanje , onda bi pražnjenje trebalo da bude odmah po ustajanju. Ovaj večernji redosled uzimanja je lakši, ali ne odgovara svima jer ponekad se može desiti da nagon za pražnjenje dobijete usred noći. Zato ćemo vam dati predlog korišćenja programa za 7.dana sa jutarnjim režimom uzimanja formule „creva #1“.

1.DAN: Popijte 250ml čaja od nane ili kamilice, 15-30.min nakon toga popite 1/2 kafene kašičice formule „Creva #1“. I u toku dana uzmite 3x po 80.kapi tinkturu „želudac“.

2.DAN: Popijte 250ml soka od jabuke, 15-30.min nakon toga popite 1 kafenu kašičicu formule „Creva #2“. I u toku dana ovaj postupak ponovite još dva puta. Takođe ne zaboravite da 3.puta po 80.kapi u vreme koje vama odgovara popijete i tinkturu „želudac“.

3.DAN: Popijte 250ml čaja od nane ili kamilice, 15-30.min nakon toga popite 1 kafenu kašičicu formule „Creva #1“. I u toku dana uzmite 3x po 80.kapi tinkturu „želudac“.

4.DAN: Popijte 250ml soka od jabuke, 15-30.min nakon toga popite 1 kafenu kašičicu formule „Creva #2“. I u toku dana ovaj postupak ponovite još dva puta. Takođe ne zaboravite da 3.puta po 80.kapi u vreme koje vama odgovara popijete i tinkturu „želudac“.

5.DAN: Popijte 250ml čaja od nane ili kamilice, 15-30.min nakon toga popite 1,5 kafene kašičice formule „Creva #1“. I u toku dana uzmite 3x po 80.kapi tinkturu „želudac“.

6.DAN: Popijte 250ml soka od jabuke, 15-30.min nakon toga popite 1 kafenu kašičicu formule „Creva #2“. I u toku dana ovaj postupak ponovite još dva puta. Takođe ne zaboravite da 3.puta po 80.kapi u vreme koje vama odgovara popijete i tinkturu „želudac“.

7.DAN: Popijte 250ml čaja od nane ili kamilice, 15-30.min nakon toga popite 2 kafene kašičice formule „Creva #1“. I u toku dana uzmite 3x po 80.kapi tinkturu „želudac“.

NAPOMENA: Ako ste program uradili tačno po rasporedu, to je odlično urađen posao. Ali ako nemate vremena da ujutro popijete čaj ili sok od jabuke, program se može uraditi i bez njih. Ali je puno bolje ako možete ispoštovati ovaj režim. Čajevi poput nane ili kamilice umiruju i  pripremaju stomak za nadolazeću formulu te su eventualni grčevi koji se mogu javiti usled kontrakcije debelog creva puno blaži. Sok od jabuke je bogat pektinom koji zajedno sa crevnom formulom „creva #2″pomaže u izvlačenju toksina i fekalija iz crevnih džepova.

Predložene doze formule „Creva #1“ se takođe mogu menjati po želji, na primer u koliko imate već neki oblik zatvora slobodno možete početi sa 1.kafenom kašičicom i svaki naredni put povećavati dozu za onoliko koliko mislite da vam je potrebno. Takođe u koliko na primer imate odlične rezultate trećeg dana sa dozom od 1.kafene kašičice ako ne želite ne morate povećavati tu dozu, možete ostati na njoj sve do kraja 7.dana.

Dodatne informacije

Proizvodnja:

Čuvanje:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „7-DNEVNI „MINI PAKET ZA CREVA““

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *