• 615
  • 0

Životinjska ishrana nije zdrava za čovekovo zdravlje, pogotovo ako se jede isključivo hrana kao što su meso, mleko i jaja. Rafinisane životinjske namirnice su pogotovo štetne, a to su mesne i mlečne prerađevine. Ova hrana je nezdrava čak i kada bi konzumirali tu hranu iz 100% prirodnih nezagađenih izvora, bez rafinacije, kao na primer meso od životinja koje žive u prirodi. 

Meso koje kupujemo u mesarama je izuzetno nezdravo. Životinje koje se koriste za to meso su ceo život bile zatvorene i trpele su torturu. Pored toga što su te životinje unosile nezdravu hranu i pored toga što sadrže mnogo toksina, one sadrže i mnogo hormona stresa prouzrokovanog tom torturom.

Kada jedemo to meso mi u naš organizam unositmo i hormone stresa koji negatino utiču na sveopšte zdravlje našeg organizma. Dok je to mesto, sa svim otrovima i hormonima, u našim crevima ono se predugo vari i truli, te izaziva dodatno trovanje našeg organizma. Ovo trovanje izaziva razne zdravstvene probleme, od depresije i lošeg raspoloženja do kancera.

Ako vas sve ovo ne ubedi da prestanete sa unosom životinjskih namirnica ili vas bar ne navede da smanjite konzumiranje mesa na minimum, onda se nadamo da će vas ovaj potresan video o mućenju životinja u industriji mesa ubediti.

Prestanite da podržavate industriju mesa gde se godišnje ubije na milijarde životinja! 
 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *