• 657
  • 0

Pandemija svinjskog gripa bila je praktično lažna, ali je vakcina protiv ovog virusa ipak puštena u promet i to bez dovoljnih ispitivanja da li je štetna ili ne. Na prodaji vakcine farmakoindustrija je zaradila milijarde evra. U opštoj histeriji pojedinačne države počele su masovno da nabavljaju vakcinu, čak da je naručuju i pre nego što su proizvođači objavili da je imaju.

Iako neispitana do kraja, vakcina je počela da se daje ljudima, čime su milioni građana koji su je primili, na neki način postali pokusni kunići.

Zdravstveni budžeti skoro da su ispražnjeni u samo nekoliko meseci, iako je simptoma gripa bilo malo, čak manje nego prethodnih sezona. Ogromne količine vakcine su bačene, ali su zahvaljujući širenju panike, farmaceutske kompanije ostvarile ogromnu zaradu. Insajder otkriva kako funkcioniše čitav taj dobro uhodan sistem i lanac prevare.

Kako je moguće da je u celom svetu jedino poljska ministarka zdravlja uspela da se suprotsktavi kupovini vakcine? Zbog čega se ćuti o istrazi, koju je sproveo Savet Evrope, a koja je dovela do šokatnih rezultata? Kakav je odgovor Svetske zdravstvene organizacije na sve dokaze do kojih
smo došli?

U Srbiji je pokrnuta istraga oko štete koja je napravljena za budžet Srbije prilikom kupovine vakcina, ali niko ne vodi istragu o tome da li je u promet puštena vakcina čija štetnost nije ispitana do kraja, kao ni ko je sve odgovoran za obmanu građana, a u interesu obezbeđivanja profita za posrednike i farmakoindustriju. Zbog čega su epidemiolozi u Srbiji širili paniku iako im je bilo jasno da pandemija ne postoji?

Na pitanja Insajdera odgovaraju mnogi sagovornici iz svetskih institucija, ali i iz Srbije.

Pogledajte video:

1.epizoda
{youtube}LWc1Z5yfdhI?list{/youtube}

2.epizoda
{youtube}c_0usOE76ZM?list{/youtube}

3.epizoda
{youtube}4N4U7VDY8ko?list{/youtube}

Više informacija o vakcinacija možete pročitati OVDE.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *