• 877
  • 0

Povrh svega, samo 2 do 4% svih oblika raka i reaguje na hemoterapiju ili dokazuje “produžetak života”, ali se ipak naširoko prepisuje za bilo koju vrstu raka.

Ankete su sproveli naucnici na McGill Centru Za Rak ispitujući 118 lekara , stručnjaka za rak. Oni su ih zamolili da zamisle da imaju rak i da biraju između šest različitih “eksperimentalnih” terapija. Ne samo da su izbacili hemoterapiju kao izbor, nego su izjavili da ne bi dopustili ni da članovi njihovih porodica prolaze kroz to! Šta to govori o njihovom pravom mišljenju o ovoj arhaičnoj metodi?

Ove ankete imaju dubok uticaj na opste javno mišljenje o hemoterapiji u većini zapadnog društva, posebno u Americi, gde se koristi više nego li igde drugde. Raste nedostatak poverenja od strane pacijenata, a raste pomak prema prirodnim lekovima, nalik onakvom lečenju s početka 20-tog stoljeća, pre svanuća korumpirane medicine, lekova i zračenja.

Povišen nivo toksičnosti je zapravo posljednja stvar koju bilo koje ljudsko biće treba u borbi protiv infekcije, bolesti ili upale pluća.

Auto-imunološki poremećaji uglavnom nastaju kad ljudi konzumiraju hemikalije iz hrane, vakcine, vestackih zasladjivaca i iz zagađene okoline. Hemoterapija, puni telo sa strašnim otrovima, a lekari i naucnici to znaju,ali zato što FDA zabranjuje lekarima sugerisanja ili propisivanje vitamina, dodataka ishrani, bilja i super-hrane, hemijska terapija je još uvek ”preporučena. “

Način da se pobedi rak je da se detoksifikuje telo okretanjem prirodi i izgradi vlastiti imunološki sistem, a ne da se još više oslabljuje tretirajući jedan tumor ili jedan organ sa hemikalijama koje zagađuju celi organizam. Lekari zvanicne konvencionalne medicine znaju kako je stvarno apsurdna ideologija hemoterapije, ali kada društvo temelji veliki deo svoje terapije na hroničnom snabdevanju i zastiti upravljanjem, oni su tiho prisiljeni na upućivanje na hemoterapiju ili na pronalaženje druge profesije.

Hemoterapija pokazuje vrlo malo uspeha kod uobičajnih tumora koji se javljaju u debelom crevu, plućima i dojkama, kao što je dokumentovano u protekloj dekadi, ali oni još uvek nekako guraju hemoterapiju za lečenje tumora i malignih izraslina u tim delovima tela.

Može li biti slučajnost da 75% lekara konvencionalne medicine koji odbijaju hemoterapiju za sebe i članove svojih porodica, još uvek propisuju hemoterapiju za 75% svojih pacijenata? Skupa cena hemoterapije i verovatnost Big Pharminog “mita” je vrišteći odgovor “ne”.

Za više od 70 godina konvencionalna idustrijska medicina iskrivljava javnu percepciju prave prirodne medicine, pa ako vam se dogodi da dobijete rak i vaš lekar vam kaže šta da radite i preduzmete po tom pitanju, možete ih slobodno pitati da li bi uradili istu stvar za sebe i članove svoje porodice.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *