• 896
  • 0

Recept za pripremu tečnosti za čišćenje bubrega

 
Sastojci:

– sok od jednog limuna;
– 500-1000ml čiste negazirane vode;
– malo aleve paprike;
– javorov sirup ( nije obavezno).

Kada se bubrezi pročišćavaju kvalitetnim lekovitim biljem, prosto je neverovatno šta sve može izaći iz bubrega, naročito ako je neko godinama imao infekcije, upale i razvitak kristalizacije.

Kod kamena u bubregu zabranjeno je unositi bilo koju drugu tečnost sem čiste negazirane vode i ceđenih sokova, naročito ne alkoholna i gazirana pića, crni čaj, kafa, mlečni proizvodi i mineralni dodaci.

Kada ništa drugo ne pomaže koristite beli luk protiv infekcija urinarnog trakta. Lekari zvanične medicine su navikli da za bubrežne infekcije koriste lekove bazirane na sumporu, a beli luk sadrži preko 80 različitih jedinjenja sumpora.

Ishrana:

Hrana ne treba da sadrži ništa životinjskog porekla ( samo 100% biljna hrana je dozvoljena), a najbolje je da pacijent bude na sveže ceđenim sokovima. Ako se ne posti, onda je potrebna sirova ishrana, konzumira se samo voće, voćni sokovi, povrće i sokovi od povrća. Najbolji su sokovi od: pomorandže, limete/limuna i vode; brusnice, lubenice i kombinacije povrća sa šargarepom, peršunom, belim lukom i korenom đumbira.

Bobice kleke su odlične za bubrege. One se koriste za čišćenje i dezinfekciju bubrega. One pacijentima služe za uklanjanje infekcije i omogućavaju pacijentu da mokri, ne bi trebalo da se koristi više meseci. Potrebno je da se napravi pauza od 10-15.tak dana. Bobice kleke je najbolje koristiti sveže.

 
 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *