• 514
  • 0

Kada je policija saznala za njegov “dom”, odlučili su da ga sruše.

Ovde se ne radi niti pravi pitanje o bespravnoj gradnji, niti je reč o bilo kom ugrožavanju sredine, građana niti privatnog poseda. Šumari takođe nisu pravili problema, njima ovaj čovek i ne smeta jer kako kažu mnogo sitnih grančica koje niko ne koristi tu bukvalno truli, ovaj čovek ih sakuplja i održava čistoću, čak se ne krši bilo kakav zakon već radi se o nečemu drugom. Novi svetski poredak ima drugačije ciljeve za čoveka, on ima za cilj da ljude odvoji, izčupa i natera da napuste svoja sela i da ih dovede u zagađene sredine kao što su gradovi. Svi će morati da budu tu, pa čak i oni koji će danima umirati bez hrane i vode, njima neće niko pomoći jer ne postoje nadležne službe za takve slučajeve kako se navodi, ali svakako jedno neće dopustiti.

Neće se dopustiti nikome da narušava koncept i plan čovekovog uništenja. Od kako je ovaj čovek sagradio svoje mesto u prirodi, mnogi su dolazili da ga posete, neki su tu čak ostajali i kampovali, drugi su mu opet zavideli jer je ovaj čovek uspevao da živi sam u prirodnom ambijentu i da preživi bez problema, a kako kaže za razliku od boravka u gradu ovde mu ništa nije nedostajalo.

Ali postojala je izvesna opasnost da on svojim načinom života pokrene mnoge ljude na razmišljanje, te da će ih na taj način možda i odvojiti od robovskog sistema kojim robuju u gradovima i dati više prostora da razmišljaju o preseljenju i životu u prirodnom ambijentu. I dok se prljave ulice, smeće, lutalice, prostituisanje, alhoholisanje, narkomanija, homoseksualizam i svaki drugi oblik destrukcije pomoviše i podržava u gradovima, ovakav postupak preseljanja u prirodni ambijent se morao saseći u korenu.

Beskućnik je imao samo jednu molbu – da pristustvuje i gleda rušenje. Njegov pogled govori više od 1000 reči.

Pogledajte video iskustvo:
 

{youtube}2eJhc7zH5EE{/youtube}

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *