• 565
  • 0
Za više informacija u vezi sokovnika koje smo preporučili kao i u vezi preporuke gde je najbolje da ih kupite da bi vaša garancija zaista bila ispoštovana i da bi ste bili sigurni da ste kupili orginalni uređaj možete nas kontaktirati i mi ćemo vas uputiti na ovlašćenog distributera ovih sokovnika za našu zemlju.
 
Ocena proizvođača

Novi Sana sokovnik od Omege se može pohvaliti jednostrukim rotacionim pužom i opremljen je sa jakim motorom, koji žvaće biljna vlakna i iscedi puno vitamina, enzima i minerala iz voća, povrća i pšenične trave. Dvostepenski sistem ceđenja obezbeđuje maksimalno iskorišćavanje sa sporim obrtajima i brzinom od 70 obrt / min i ne prouzrokuje stvaranje pene prilikom ceđenja, začepljenje sita ili pregrejavanje motora. Sokovnik Sana nam daje visoko kvalitetan sok sa veoma suvom pulpom, većim otvorom za umetanje i novim vanvremenskim dizajnom sa četiri stabilne noge i tihim radom Sokovnik Sana ne samo da je dobar za ceđenje; nego vrlo lako napravi od oraščića puter , istisne pastu,samelje kafu, začine, bilje i luk, pravi kašice za bebe i cedi mleko iz soje, oraha, ili žita.

Koristite Sanu za pravljenje izvrsnih zdravih napitaka i grickalica, koje će svi voleti. Veliki otvor za umetanje je glavna korist horizontalnih sokovnika do sada, ali Sana je promenio istoriju. Sada ste u mogućnosti koristiti istu veličinu otvora za hranjenje ali i dalje koristiti sve prednosti horizontalnog sokovnika ( nema problema s curenjem, lako čišćenje, nema problema s povrćem …).

Osim toga novi dodaci za sokovnik će uskoro doći (tek sada proizvođač priprema aparat za izvlačenje ulja Sana Sokovnik je prvi horizontalni sokovnik, koji cedi pomoću dodatnog grubog sita! Sada ste u mogućnosti da lakše preradite meko voće i povrće. Potiskivač sa silikonskim prstenom radi savršeno i imate mogućnosti obraditi sve vrste voća ili povrća (ne lepe se za zid).

Živi enzimi u soku koje iscedi Sana sokovnik proizvede dovoljno svežeg i zdravog soka. Sok, koji obezbeđuju svežinu i vitalnost, ukus i potrebne sastojke u narednih 48 sati pri čuvanju u frižideru. Sokovi iz konvencionalnih sokovnika propadaju veoma brzo. Jedan od načina prepoznavanja brzog propadanja soka kod ostalih sokovnika je pojava braon boje sa mehurićima na zidovima čaše. To predstavlja sok, koji više nije vitalan.

 

Naša ocena

Novi sokovnik Sana je konačno stigao! Ovaj sokovnik ima zaista puno poboljšanja. Veći otvor za umetanje sastojaka omogućava lakše cedjenje i jednostavnije umetanje slično vertikalnim i horizontalnim sokovnicima. Zahvaljujući finoj i gruboj cediljki te nastavku za mlevenje Sana postaje univerzalni aparat. Meka i duga vlakna od voća i povrća cedi lakše i bez začepljivanja cediljke. Svi delovi za ceđenje su napravljeni od BPA free materijala i oslobođeni su toksičnih materija. Sana sokovnik je lak za montažu, demontažu i čišćenje. Vrlo lep oblik sokovnika sa čistim linijama je daleko, daleko ispred ostalih sokovnika.

U pakovanju se nalazi stakleni kontejner za sok i nerđajući metalni kontejner za pulpu koji odgovara korisnicima, koji ne vole sokove iz plastičnih posuda. Preporučujemo pripremanje sokova sa ovim sokovnikom jer je daleko iznad sokovnika sa jednostrukim rotacionim pužom.


Dodaci u paketu:
  • fino i grubo sito
  • dodatak za drobljenje
  • nastavak za testenine (1× tanki špageti, 1× srednji špageti i 1× rezance) i grisine
  • staklena posuda za sok
  • posuda za pulpu od nerđajućeg čelika
  • dodatno sito za sok
  • četkica za čišćenje
  • potiskivač
  • uputstvo


Video prezentacija:

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *