• 2
 • 2

Šta sadrži 30-dnevni program čišćenja organizma?

 

Šulcov 30-dnevni program čišćenja organizma sadrži:

– Knjiga „30-dnevni program čišćenja organizma
– Tinktura „Cirkulacija“ x2
– Tinktura „Detoks“ x2
– Tinktura „Bubrezi-bešika“ x1
– Tinktura „Jetra-žuč“ x1
– Tinktura „Želudac“ x1
– Tinktura „Imuno #1“ x2
– Čaj „Jetra-žuč“ x1
– Čaj „Bubrezi bešika“ x1
– Formula „Creva #1“ x1
– Formula „Creva #2“ x1
– Superhrana „Anemo +“ x1
– Superhrana „Energy“ x1 
– Superhrana „Premium“ x1
Program i raspored korišćenja tinktura CPM-a

Kako poručiti:
Ako želite da poručite paket 30-dnevni program čišćenja organizma potrebno je da putem KONTAKT FORME unesete ime, prezime, telefon i poruku sledećeg sadržaja: „Želeo/želela bih da poručim Šulcov 30-dnevni paket čišćenja organizma na sledeću adresu (i naravno unesete vašu adresu na koju želite da vam paket bude dostavljen)“. 

Distibucija: Centar za prirodnu medicinu

Cena paketa: 12.000 din.

tinkture-30-dnevni-program-ciscenja-organizma-maj-2018-2.jpg

Kako funkcioniše ovaj program?

Dr Šulcov 30-dnevni program čišćenja organizma je prevashodno zasnovan na čistoj vodi, sveže ceđenim sokovima od voća i povrća i sirovoj biljnjoj ishrani. Ono što čini ovaj program posebnim su izuzetno moćne biljne formule koje prehranjuju, leče, štite, detoksifikuju i oporavljaju organizam. Ovde možete ukratko pročitati o tome šta se nalazi u 30-dnevnom detoks programu, kako program funkcioniše i zašto je ovaj program važan za oporavak vašeg organizma ili za održavanje vašeg trenutnog zdravlja.

Superhrana ANEMO +
prehranjuje vašu krv bogatim sadržajem vitamina i nutrijenata koji povećavaju energiju, vitalnost i snagu. Krv bogata nutrijentima vam daje više energije i štiti vaše zdravlje. Zapamtite! Bez zdrave krvi nema zdravog organizma.

 
Dr Šulcov 5-dnevni program čišćenja creva podstiče redovno, zdravo i kompletno čišćenje i pražnjenje creva, što je osnova za zdravlje organizma. Crevne formule koje dobijate uz ovaj program odstraniće stare akumulirane toksine, otrove i fekalne materije iz vašeg creva, daće vam energiju, pomoći će vam da se osećate lakše i učiniće da imate ravniji stomak.
 
Dr Šulcov 5-dnevni program čišćenja jetre čisti i detoksifikuje jetru i žučnu kesu, oslobađa telo od kontaminanata i mikroorganizama, štiti ćelije jetre, pomaže u razbijanju i izbacivanju sedimenata i čisti i detoksifikuje vašu krv. Zdrava jetra vam pomaže da se zaštitite od dva najveća uzroka smrti: srčanih oboljenja i kancera.
 
Dr Šulcov 5-dnevni program čišćenja bubrega čisti i detoksifikuje vaše bubrege i bešiku, pomaže u otklanjanju sedimenata iz bubrega, podstiče regulaciju krvnog pritiska, poboljšava asimilaciju nutrijenata, štiti i regeneriše ćelije bubrega i još mnogo toga.
 
Tinktura imuno #1 (ehinacea plus) budi vaš imuni sistem. Ona stimuliše i ojačava sveukupni imuni sistem organizma, i bukvalo povećava broj imunih ćelija i imunih hemikalija u vašem telu i krvotoku.
 
Ovo je najbolja biljna odbrana i zaštita za svakoga ko želi da  živi zdravo u ovom modernom svetu koji je poprilično zagađen, stresan i pun nezdrave hrane.
 
Ako želite da se osećate bolje nego ikada i ako želite da imate više energije onda je ovaj program za vas!

Zašto vam je ovaj program potreban? Svakodnevno unosima velike količine toksina koja naš organizam ne može da izbaci sam od sebe, potrebna mu je pomoć. Toksini, loša krvna slika, zaostale fekalije, slab imuni sistem i nedovoljno kiseonika u ćelijama izazivaju mnoge teške bolesti koje na kraju mogu dovesti i do smrti. Zato predlažemo da ovaj program sprovedete na vreme, dok ste još zdravi. Kao što naš narod kaže: „Bolje je sprečiti nego lečiti“. 
 
„Nakon više od tri decenije iskustva u mojoj klinici, znam šta budućnost donosi za mnoge od vas, i mogu vam reći da nije dobro. Zato vas molim da poslušate savet koji ću vam dati. Ako ste u srednjim godinama, sada je vreme da se dobro pogledate u ogledalu. Ne dozvolite da bolest polako dođe i da propadnete. Stanite! Umesto toga uradite nešto posebno, smislite novi put, izađite iz letargije i uobičajenih životnih šablona i posvetite se svom zdravlju kako biste ŽIVELI DUŽE, SREĆNIJE i ZDRAVIJE!“ – Dr Ričard Šulc
 
Ovaj 30-dnevni program detoksikacije je moćan program koji će promeniti vaš život. On je namenjen za ljude koji žele da učine veliku promenu u svom životu, izgube na težini, spreče nastajanje bolesti, ojačaju svoj organizam i steknu novi pozitivan stav u životu.

2 Comments

 1. Ivana Gvozdenovic
  23. jun 2024. at 23:17

  Zelala bih da narucim Šulcov 30-dnevni program za čišćenje organizma

  • cpm
   24. jun 2024. at 13:06

   Možete nam se javiti na donji broj telefona radi porudžbine:
   0643708819

   Pozdrav

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *