• 2
  • 0

Šta sadrži 5-dnevni paket za čišćenje bubrega?


5-dnevni-program-za-ciscenje-bubrega-1.jpg
Šulcov 5-dnevni program čišćenja bubrega
čine pet artikla:

– Knjiga „5-dnevni program čišćenja bubrega
– Biljna formula „Bubrezi-bešika
– Biljna formula „Detox
– Biljna formula „Cirkulacija
– Biljni čaj „Čaj za bubrege i bešiku

Kako poručiti: Ako želite da poručite paket 5-dnevni program čišćenja bubrega potrebno je da putem KONTAKT FORME unesete ime, prezime, telefon i poruku sledećeg sadržaja: „Želeo/želela bih da poručim Šulcov 5-dnevni paket za čišćenje bubrega na sledeću adresu (i naravno unesete vašu adresu na koju želite da vam paket bude dostavljen)“.
Distibucija: Centar za prirodnu medicinu
Cena paketa: 2600.din


Kako funkcioniše ovaj program?

Lekovite biljke u Dr. Šulcovoj formuli za bubrege i bešiku su pokazale da imaju tri korisne funkcije koje pomažu vašim bubrezima – normalan protok urina, detoksifikujuća funkcija i razlaganje kalcifikata u urinarnom traktu.

Listovi uve, bobice kleke, kukuruzna svila, preslica, čičak, list i koren peršuna i ostale biljke koje se koriste u ovoj formuli su  lekovite biljke koje se već vekovima koreste kao diuretici, pomažući stvaranju čiste i zdrave sredine u urinarnom traktu.

Neke od ovih biljaka, kao što su bobice kleke u list uve, su takođe poznate i kao moćni čistači vaših bubrega i bešike. List uve sadrži moćne fitohemikalije, ko što su etarska ulja, arbutin, kvercitin, malična i galična kiselina.

Arbutin održava zdrav i čist urinarni trakt. Kvercitin čuva triliona kapilara u delikatnom bubrežnom filternom sistemu.

Malična i galična kiselina (ista ona koju možemo naći u jabukama i jabukovom sirćetu) se dugo koristi za lečenje bubrega.

Biljke u čaju za bubrege i bešiku imaju identično dejstvo kao i formula za bubrege i bešiku sa dodatkom korena hortenzije i crvene konopljuše, koje imaju specifično dejstvo za rastvaranje nepotrebnih minerala u urinarnom sistemu.

Tinktura za cirkulaciju sadrži moćne fitohemikalije kapsaicin oleoresin. Ljuta paprika stimuliše protok krvi brzo, snažno i potpuno. Takođe se koristi za poboljšanje zdravlja srca, moždane funkcije, a takođe pomaže u održavanju zdravlja zglobova.

Pet načina na koje čišćenje bubrega doprinosi opštem zdravstvenom stanju:

Vaši bubrezi obavljaju mnogo više posla nego što vi mislite. Mnogi ljudi misle da bubrezi služe da samo prečiste krv i stvore urin, ali zapravo oni obavljaju MNOGO VIŠE FUNKCIJA.

1. Vaši bubrezi SVAKOG ČASA prečiste SVU VAŠU KRV.
2. Vaši bubrezi održavaju nivo tečnosti organizma u normali, sprečavajući kako zadržavanje vode tako i dehidraciju.
3. Hipertenzija je jedan od glavnih uzroka srčanog udara i šloga. Vaši bubrezi regulišu pritisak krvi.
4. Bubrezi su odgovorni za asimilaciju vitamina u vaš krvotok.
5. Bubrezi regulišu i kontrolišu proizvodnju crvenih krvnih zrnaca. koji nose kiseonik do svake ćelije u telu.


Zašto vam je ovaj program potreban?

Ako hoćete da budete zdravi, održavanje bubrega je osnovna stvar. Svaki organ u vašem telu ZAVISI od zdravlja vaših bubrega. Zapravo, svim ćelijama u vašem telu je potrebno dostaviti hranljive sastojke, a toksine je potrebno izbaciti, za sve ovo su vam neophodni bubrezi! Zapušenji bubrezi koji ne rade potpunim kapacitetom ostavljaju posledice na sve sisteme našeg organizma, zato što su bubrezi ključni organ za dostavljanje hranljivih materija i izbacivanje toksina i otpada iz vaših ćelija.

U klinici, moj 5-dnevni program za čišćenje bubrega i bešike, koji uključuje formulu za bubrege i bešiku, čaj za bubrege i bešiku i detoks formulu, zajedno sa tonikom za bubrege, je u 100% slučajeva bio uspešan! Bilo da je u pitanju prvi ili 50-ti problem sa bubregom, uvek je funkcionisalo! Zdravlje bubrega nije bilo teško za održavati sa mojim 5-dnevnim detok programom za bubrege. Lekovite biljke su najsigurniji i najmoćniji način da pomognete svojim bubrezima i urinarnom traktu. One uglavnom funkcionišu tako što povećavaju protok urina, što prirodno čisti vaš urinarni trakt. Uradite ovaj 5-dnevni program za detoksikaciju bubrega zajedno sa tonikom za bubrege/bešiku, i vaši problemi će biti rešeni.

Da li ste nekada imali neke od navedenih simptoma?

Kamenje u bubregu, inkontinencija, infekcija bešike, visok krvni pritisak, hipoglikemija, anemia, dijabetes, česti bolovi u glavi, iscrpljenost, mamurluk, nedostatak energije, nekontrolisano povećanje ili smanjenje težine, hronični edem, naduvenost, zadržavanje vode,  oticanje očiju, otekli zglobovi nogu, peckanje ili otežano mokrenje, često noćno mokrenje, tamna boja urina, lako dobijanje modrica ili krvarenje, giht, česte mučnine, grčevi u mišićima, grčevi u stomaku, nesvestica, nedostatak daha…

Kako toliko nepovezanih simptoma može imati veze sa bubrezima?

Oštećenje i disfunkcija bubrega mogu biti uzrok mnogih bolesti i simptoma. Održavanjem vašeg urinarnog trakta zdravim pomažete čitavom organizmu omogućavajući svakom organu da funkcioniše na pravilan način. Od dopremanja više vitamina i kiseonika vašem mozgu to bržeg imunog odgovora održavanjem zdravog nivoa šećera u krvi, održavanje vaših bubrega zdravim i snažnim je obavezno – ne opciono – ako želite da živite duže i zdravije.
 

– Dr. Ričard Šulc

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *