• 1
  • 0

Sada 31-godišnjakinja, odbila je hemoterapiju i umesto nje svaki dan jela po tri ananasa dnevno. Takođe, jela je grejp, limun, papaju, jabuke, kivi i banane. Osim toga, tokom lečenja, nije unosila hranu životinjskog porekla. U roku od samo šest meseci karcinom u četvrtoj fazi je skoro nestao, a zapanjeni lekari su sada potvrdili da je sasvim izlečena od karcinoma.

– Oslobodila sam se karcinoma tako što sam ga izgladnjavala. Doznala sam da bromelain iz ananasa, kivija i papaje uništava proteinski sloj karcinoma. Proteini iz životinjskih proizvoda hrane rak, a kada jedem velike obroke moja se energija usmeri na probavljanje hrane, pa telo ne može da se leči.

– Jela sam pomalo voća, što je izjedalo karcinom, tako da sam ga se rešila u roku od šest meseci. Više nemam karcinom, jako sam zahvalna zbog toga. Lepa Candice je 2011. godine pronašla kvržicu iznad leve ključne kosti, a nalazi su pokazali rak štitne žlezde. Uprkos terapijama, karcinom se proširio na jetru i vrat, a prekancerozne ćelije pronađene su i na plućima. Lekari su joj prognozirali najviše pet godina života.

Oni su joj rekli da dođe za šest meseci na hemoterapiju, ali je Candice odbila.

Ona je izgubila najbolju prijateljicu Jamie (31) i sestričnu Frankie (13) od raka, a za njihovu smrt krivi hemoterapiju koja je oslabila njihov organizam.Britanka Candice, koja je tada živela u Australiji, priseća se tog vremena:

– Imala sam pet godina ili šest meseci da se rešim ove bolesti. Odlučila sam da im pokažem da to mogu sama. Počela sam jesti mnogo voća, ponekad sam bila sedam dana samo na voću.

Istraživala je karcinom, pa se počela hraniti isključivo voćem i povrćem. Najviše je jela ananas zbog bromelaina, za koji tvrdi da ‘jede’ rak, a izbacila je teške obroke.Prestala je koristiti hemijske kozmetičke proizvode i sredstva za „čišćenje“, prestala je pušiti, ali je preduzela i korake da smanji stres u svom životu.

– Stres, hemikalije i životinjski proizvodi hrane rak, tako da sam ih se rešila.

Kada je nakon šest mjeseci otišla na kontrolu, nalazi su potvrdili da se skoro u potpunosti rešila karcinoma. Onkolog Mark Simon, direktor Instituta za istraživanje prehrambene onkologije kaže:

 Ishrana igra važnu ulogu, zajedno s redovnom fizičkom aktivnošću, pozitivnom stavom, pa čak i duhovnosti. Voće poput ananasa sadrži bromelain za koji je poznato da ima dobar učinak protiv karcinoma.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *